TAJNA ZARUČNIČKOG PRSTENA

Otkriven neobičan razlog zašto je Affleck zaprosio Jennifer prstenom sa zelenim dijamantom

04.06.2024 u 13:43

Bionic
Reading

Kada je Ben Affleck 2022. zaprosio Jennifer Lopez po drugi puta, odlučio je napraviti sve kako bi nadmašio prvu prosidbu. Odabrao je uistinu spektakularnu gestu, pronašavši prsten sa zelenim dijamantom koji joj je potom stavio na ruku. Odabir dijamanta u toj boji zapravo nije nimalo neobičan, a evo i zašto

Nakon što su im prve zaruke propale, te su oni krenuli svatko svojim putem, godinama kasnije Ben Affleck i Jennifer Lopez odlučili su svojoj ljubavi ipak dati novu šansu. Da je bio uvjeren da je latino diva ona prava, govori i činjenica da ju je glumac odlučio ponovno zaprositi.

Te 2022. napravio je sve kako bi nadmašio prvu prosidbu i u svemu je uspio ponajviše zahvaljujući prstenu sa zelenim dijamantom koji ne samo da je skupocjen, već ima i sentimetalnu vrijednost.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Naime, 53-godišnja Jennifer Lopez nikada nije krila da je zelena boja ona kojoj je najdraža, ali i koja joj donosi sreću. Tijekom godina odjevala je razne kombinacije u zelenoj boji, a i dan danas mnogi se jasno sjećaju njezine Versace haljine od zelenog šifona u kojoj je te 2000. stigla na dodjelu Grammyja i ostavila sve bez riječi.

'Uvijek sam govorila da je zelena moja sretna boja. Shvatila sam da u mom životu postoji mnogo trenutaka u kojima su se događale nevjerojatne stvari dok sam nosila nešto zeleno. To je možda slučajnost, no možda i nije', napisala je u jednom od newslettera svojim fanovima Jennifer Lopez i nije ništa lagala.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Upravo zbog te njezine ljubavi prema zelenoj boji, ne treba ni sumnjati da se 51-godišnji glumac vodio upravo tom mišlju kada ju je odlučio ponovno zaprositi. Prsten sa zelenim kamenom ne samo da ostavlja bez riječi već je i iznimno rijedak, zbog čega ima visoku cijenu.

'Ako je to uistinu zeleni dijamant, onda sam zadivljen. Zeleni dijamant te veličine je iznimno rijedak i zbog toga bi zasjenio vrijednost prethodnog zaručničkog prstena. Po mojoj procjeni prsten vrijedi više od 5 milijuna dolara, no ta cijena mogla bi biti veća i od 10 milijuna dolara', izjavio je nedugo nakon zaruka stručnjak za dijamante.

posebno slavlje

Zbog ovog su Ben Affleck i Jennifer Lopez bračne razmirice nakratko ostavili po strani

Pogledaj galeriju

Inače, za prve zaruke u studenom 2002. Affleck je zatražio pomoć renomirane tvrtke specijalizirane za nakit, Harry Winston, koji su mu predložili rijetki 6.1 karatni ružičasti dijamant koji je koštao oko 2.5 milijuna dolara. Zanimljivo je kako nakon prekida zaruka Jennifer mu taj prsten nikada nije vratila, a sudeći po svemu viđenom posljednjih tjedana, nakon novog razlaza Affleck neće vidjeti niti ovaj prsten.