'trooping the colour'

Otkriveno zašto je omiljena kraljeva nećakinja izostala s velike ceremonije

18.06.2024 u 16:53

Bionic
Reading

Za svoju je djecu princeza Anne odabrala život bez kraljevskih titula, a time i bez kraljevskih angažmana Iako je slovi kao najdraža nećakinja kralja Charlesa III, Zara Tindall 'vozi svoj film'

Jer oni su totalno drukčiji od drugih... Dok je svijet pratio ceremoniju 'Trooping the Colour' koja je okupila članove kraljevske obitelji, Zara Tindall i Mike Tindall s događaja su izostali bez objašnjenja.

Svi su gledali u Kate Middleton koja se nakon šest mjeseci vratila u javnost te apsolutno zablistala, uživali u već očekivanom nestašluku princa Louisa te promatrali kako se kraljevska obitelj čini ujedinjenija no ikad. Ipak, kći princeze Anne još jedanput je pokazala da svoj život ne planira ravnati prema rasporedu događanja u obitelji.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Kako prenose strani mediji, Zara Tindall i njezin suprug Mike uživali su u večernjem izlasku na koncertu glazbenice P!nk u Londonu.

Mike Tindall i sam je objavio fotografije atmosfere prije nastupa, a nastup poznate pjevačice pratili su u ekskluzivnom Green Roomu.

Iako su preskočili obiteljsko slavlje zbog koncerta, status omiljene nećakinje neće tako lako izgubiti. Ipak, njezina ja majka još davno odlučila da Zara i njezin brat Peter neće uživati kraljevski status kako bi mogli imati što normalnije odrastanje, a kasnije i život.

ZARA TINDALL

Za nju kraljevska pravila ne vrijede: Kralj Charles III u zagrljaju najdraže nećakinje

Pogledaj galeriju