oko stotinu sastanaka

Ovaj plan teško bi pao i mladom čovjeku, a kamoli kralju Charlesu: Čak je i liječenje pauzirano

11.10.2024 u 16:21

Bionic
Reading

Nakon što je gotovo cijelu godinu proveo maksimalno štedeći zdravlje i većinom obavljajući samo obaveze iz ureda, kralj Charles putuje u Australiju u kojoj će imati oko sto sastanaka u 11 dana...

Osam mjeseci nakon što je da kralj Charles III. obznanio da boluje od karcinoma, iz kraljevske obitelji stigla je vijest privremenom o prekidu kemoterapije.

Drugim riječima, za razliku od obavijesti Kate Middleton, koja je istaknula kako je njena preventivna kemoterapija u potpunosti gotova, britanski monarh svoju je samo pauzirao.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Kralj Charles i kraljica Camilla putuju u Australiju

Razlog je posjet Australiji, u koju kralj putuje naredni tjedan. Odlučeno je da će uz napore dalekog putovanja biti pošteđen i ovog iscrpljujućeg tretmana, koji će dobivati sve do polaska, a potom i nakon povratka za 11 dana.

  • +6
Kralj Charles III i Camilla Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos i Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia; montaža tportal

A boravak će samo po sebe biti sve, samo ne lagan. Isplanirano je čak deset aktivnosti svakog dana, sa samo jednim danom odmora. Kralj Charles i kraljica Camilla tako će biti prisutni na čak 100 sastanaka!

Sa sobom vode i liječnika

Kako bi bili sigurni da će sve proći dobro i da će uslijed ovakvih napora imati najbolju moguću skrb, kraljevski par pratit će i obiteljski liječnik.

Ipak, činjenica jest kako bi ovakav plan puta teško pao čak i mladom čovjeku, a kamoli 75-godišnjaku koji osam mjeseci prima kemoterapiju, pa se ostaje samo nadati da neće imati veće posljedice po njegovo zdravlje...

ROYAL ASCOT

Kralj Charles i kraljica Camilla dobro raspoloženi uživali u prestižnoj utrci

Pogledaj galeriju