uspješna u svemu

Ovaj savjet Victorije Beckham svi trebaju čuti: Nekome će promijeniti perspektivu

17.10.2024 u 18:52

Bionic
Reading

Rijetko tko ne zna tko je Victoria Beckham, no put da stvori 'svoje ime' nije bio uvijek posut ružama. Iza uspjeha Victorije stoji trud i rad, jer ipak, kako je i sama rekla u dokumentarcu, i ona dolazi iz radničke klase

Victoria Beckham zasigurno je jedna od dama od koje bismo rado čuli pokoji savjet! Voljeli je ili ne, složit ćemo se da je tijekom svog života nanizala uspjehe kojima se rijetko tko može pohvaliti: od njezinih početaka kao glazbenice u glazbenom sastavu 'Spice Girls' pa sve do uspješnog modnog brenda.

Uz sve to, Victoria godinama slovi kao modna ikona - uvijek izgleda tip-top sređeno, savršeno balansira između trendova i klasike, a sve to čini na vrtoglavo visokim potpeticama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Victoria Beckham je naučila na vlastitoj koži

'Nemoj očekivati uspjeh preko noći. Ako ga dobiješ, to je super, ali moraš biti spreman na trud', rekla je Victoria podijelivši na TikTok-u savjet koji je nedavno dala svom sinu Brooklynu povodom lansiranja njegovog vlastitog brenda ljutih umaka.

@voguemagazine Gold medalist and #Olympics star #GabbyThomas interviewing #VictoriaBeckham? Anything could happen at #Vogue’s #ForcesOfFashion ♬ original sound - Vogue

'Imala sam puno neuspjeha i pretrpjela sam puno udaraca. Svaki put sam se ponovno ustala', rekla je Beckham.

I baš kao što je rekla... Iza Victorije danas stoje godine i godine rada i truda. Javna je ličnost već desetljećima, njezinu vezu s Davidom Beckhamom pratili su raznorazni skandali i skandalčići, no, ipak se mora priznati, obitelj Beckham sveprisutna je i svojim radom zbilja može pružiti primjer mladima.

KAKAV LUKSUZ!

Paprena cijena: Pogledajte raskošni posjed u Miamiju koji žele Beckhamovi

Pogledaj galeriju

'Kada sam otišao u mirovinu, nisam bio spreman govoriti o svojoj karijeri i onome što se dogodilo', rekao je David Beckham nedavno priznavši da mu je umirovljenje teško palo.

Podsjetimo, popularna je Victoria nedavno privukla veliku pozornost nakon što je u dokumentarcu izjavila kako njezina obitelj dolazi iz radničke klase, na što je David gledateljima otkrio da je Victoriju njezin otac u školu vozio automobilom marke Rolls Royce.

Poznatu rečenicu bivša glazbenica i modna kreatorica pretvorila je u biznis pa je od svega stvorila i limitiranu seriju majica s natpisom.

MODNA RENESANSA

Kaput na koji ste zaboravili Victoria Beckham vraća na modnu scenu, a izgleda tako chic

Pogledaj galeriju