rijetko su u javnosti

Ovako izgledaju 'nevista' i zet Arsena Dedića i Gabi Novak

16.07.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Proteklog vikenda je na tvrđavi Barone u Šibeniku održan glazbeni događaj 'Arsen, čovjek kao ja', posvećen legendarnom Arsenu Dediću, a na tom glazbenom događaju nastupila su brojna poznata imena s domaće glazbene scene

Na koncertu je nastupio sin Arsena Dedića i Gabi Novak, poznati pijanist Matija Dedić, ali i njegova kći Lu Dedić čiji je nastup bio posebno emotivan.

'Drži sve konce u rukama'

Nastup od Lu iz publike s ponosom je pratila mama, Marina Scotti koju se gotovo nikad nema prilike vidjeti u javnosti. Samozatajna Marina s Matijom je od kraja devedesetih, a kćer Lu je rodila 2002. godine.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Supružnici nikad nisu pričali na temu privatnog života. Inače, Matija je supruzi Marini posvetio svoj prvi album 2008. godine. 'Snaha mi je divna i ona je ta koja drži sve konce u rukama', ispričala je Gabi Novak prije nekoliko godina.

Osim Matije, Arsen ima i kći Sandru Dedić Slavica, dizajnericu tekstila iz prvog braka sa slikaricom Vesnom Suligoj, koja je u braku sa zvijezdom bivše države tijekom 80-ih, Alenom Slavicom dobila kći Emu. I on je nastupio na glazbenom događaju 'Arsen, čovjek kao ja'.

Sandra i Alen u Hrvatsku su se iz Amerike gdje su godinama živjeli, zajedno vratili 2006., ostali devet godina u kući u Žaboriću, a onda joj je iz kompanije za koju je online radila preporučeno da bi zbog posla bilo dobro da dođe u Ameriku. Sretna obitelj ljeti najviše voli boraviti u Dalmaciji.

  • +31
'Arsen - Čovjek kao ja' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo