STRUČNJACI TVRDE

Ovo je razlog zašto Jennifer Aniston i dalje izgleda tako dobro i bez odlaska 'pod nož'

07.06.2024 u 08:50

Bionic
Reading

Iako je svjetsku slavu, ulogom Rachel Green u vjerojatno najpopularnijoj televizijskoj seriji svih vremena, 'Prijatelj', stekla prije nevjerojatnih 30 godina, za danas 55-godišnju glumicu Jennifer Aniston vrijeme kao da je odavno stalo, a stručnjaci tvrde za to nisu zaslužni estetski zahvati već...

Sa svojih 55 godina Jennifer Aniston izgleda bolje no ikada, a zadovoljstvo svime postignutim vidi joj se na licu. Upravo zbog njezinog mladolikog izgleda ne čudi da se mnogi pitaju koja je njezina tajna, no ona o tome ne želi pričati.

Koliko je svojom ljepotom očarala svijet govori i podatak da je 2004., a potom i 2016. po izboru magazina People proglašena najljepšom ženom te godine, a je li uz dobre gene još nešto drugo zaslužno za sve, zna najbolje ona.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Upravo zbog njezine šutnje, ne čudi što su obožavatelji krenuli nagađati što je sve radila na sebi, a nije pomoglo ni kada je s prijateljicom Sandrom Bullock snimljena u Connecticutu kako napušta ordinaciju poznatog estetskog kirurga. Riječ je o centru The Retreat At Split Rock, a tamo se najčešće izvode faceliftinzi i operacije nosa, dok su botox i slični u stalnoj ponudi.

Što su Sandra i Jennifer tamo radile još uvijek nije poznato, no njihov posjet nije prošao nezapaženo. Svoj osvrt na sve dali su i stručnjaci, koji surađuju sa slavnim osobama, a među njima je i Rosie Osborne koja tvrdi da holivudska ljepotica uspjela ostati mlada i prirodna kombinacijom nekirurških mjera i 'podešavanja'.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: FATI SADOU/ABACAPRESS.COM / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Kako kaže, Aniston je vrlo vjerojatno odradila tretmane radiofrekvencijom, ali i botox, a sve kako bi joj koža izgledala glatko i svježe. 'Jennifer izgleda sjajno. Mogu garantirati da je napravila neka 'podešavanja' kako bi poboljšala svoje crte lica i to u kombinaciji s neinvazivnim tretmanima lica.

'Mislim da je napravila konturiranje lica, kako bi se osvježilo područje podočnjaka i to korištenjem gela hijaluronske kiseline, odnosno filera, kao i botoxa na mišiće za mrštenje kojima je suptilno podignula obrve. Rekla bih da Jen svoj holivudski sjaj može zahvaliti sjajnoj kombinaciji tehnologije, poput radiofrekvencije i mikroiglica za podizanje, zatezanje i pročišćavanje teksture kože, a uz to ne odustaje od zdrave prehrane i stila života koji idu ruku pod ruku s dobrom kožom', tvrdi Rosie Osborne.

VEČER ZA BROADWAY

Nakon pomlađivanja u noćni provod: Jennifer Aniston i Sandra Bullock snimljene u izlasku

Pogledaj galeriju

S druge strane kirurg Riccardo Frati smatra da je Jennifer pristala na injekcije za 'suptilnu promjenu'. 'Gledajući fotografije čini se da je njezino čelo možda tretirano injekcijama botoxa kako bi se bore namrštenih lica i bore maknule. Kada se ubrizgava u ciljano područje, ovaj popularni tretman zaustavlja kontrakciju mišića, što opušta i omekšava sve linije ili bore. Njezina koža izgleda vrlo svježe i možda je imala nekoliko tretmana za njegu kože i radiofrekvencijske secesije za ovaj gladak izgled. Linija čeljusti izgleda definiranije, a srednji dio obraza također puniji i svježiji, što bi moglo biti rezultat mini liftinga', rekao je Frati i dodao:

'Općenito, izgleda vrlo svježe i prirodno i nema vidljive transformacije usporedbom fotografija prije i poslije. Ako je nešto radila, cilja na suptilnu promjenu i konzervativniji pristup, oslanjajući se na kozmetičku medicinu i nekirurške postupke.'

Inače, poznato je, što je i sama Aniston priznala, u svojim 20-ima podvrgnula se rinoplastici kako bi ispravila devijaciju septuma koja je nastala zbog slomljenog nosa u srednjoškolskim danima. Osim toga priznala je i korištenje botoxa, no to joj nije bilo pozitivno iskustvo.

sve osim nogometa

Učitavanje...