lijepe vijesti

Oženio se mlađi brat Dejana Lovrena: Slavni nogometaš nije skrivao sreću i ponos

02.06.2024 u 23:24

Bionic
Reading

Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena, ovog je vikenda stao pred oltar i zavjetovao se na vječnu ljubav svojoj odabranici

Vikend iza nas protekao u znaku vjenčanja i zavjetovanja na vječnu ljubav. I dok je veliku pažnju privuklo 'vjenčanje godine' u Dubrovniku na kojem su u bračnu luku uplovili Liam Stewart, sin legendarnog Roda Stewarta i Nicole Artukovich, Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena, na vječnu ljubav ovog vikenda zavjetovao se svojoj zaručnici i Davor Lovren, mlađi brat Dejana Lovrena.

Vijest o vjenčanju brzo se proširila zahvaljujući društvenim mrežama, a na njemu je bio prisutan i poznati influencerski par Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević. Naime, Andrea je sestrična braće Lovren, a na svom uz niz fotografija je objavila i snimku prvog plesa mladenaca. Fotografije i snimku plesa možete pogledati ovdje.

Na vjenčanju posebno sretan i ponosan je bio upravo Davorov brat, Dejan. Inače, Davor je baš kao brat Dejan također nogometaš, a igra na poziciji lijevog krila. Bivši je hrvatski reprezentativac za 'U-20' selekciju, većinu mladosti proveo je u Dinamu, a trenutno igra u klubu Fortuna Düsseldorf.