sviđa mu se kod nas

Pep Guardiola uživa s obitelji na jugu Hrvatske, pohvalili se fotografijama iz restorana

28.06.2024 u 15:22

Bionic
Reading

I ove godine, već na početku ljeta Dubrovnik je mamac za odmor svjetski poznata imena. Jedan od najvećih nogometnih trenera današnjice zadnjih dana je viđen u Gradu, a zahvaljujući njegovoj kćeri, influencerici može se vidjeti gdje su još boravili

Mnoge oči fanova nogometa uprte su u Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a trener Manchestera s obitelji gušta na jadranskoj obali.

Pep Guardiola je na desetak minuta vožnje od centra Dubrovnika, u Zatonu večerao u tamošnjem poznatom restoranu. Zaposlenici su se pohvalili fotografijom sa slavnim trenerom.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

'Čast je bilo upoznati i ugostiti jednog od najvećih nogometnih trenera današnjice. Hvala što ste posjetili naš restoran, bilo nam je izuzetno zadovoljstvo. Prekrasna večer uz prekrasnu familiju, nadam se da se vidimo opet!', poručili su u objavi na Instagramu zaposlenici restorana koji se nalazi samo 100 metara od kuće Slavice Eccelstone.

Osim u Dubrovniku, kojeg je jedan od najvećih nogometnih trenera današnjice, prvi put posjetio 2012. godine, njegova kćer Maria, na svom je Instagram profilu pokazala snimke s jahte na kojoj su posjetili i Korčulu, Hvaru, Splitu.

sve osim nogometa

Učitavanje...