NAPROSTO BLISTA

Pippi Middleton itekako godi bračni život

28.06.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Nakon glamuroznog vjenčanja godine i medenog mjeseca iz snova o kojem većina može samo sanjati, Pippu Middleton i njezinog supruga Jamesa Matthewsa, fotografi su ulovili u romantičnom bračnom izlasku u Londonu

Mlađa sestra princeze Kate Middleton, Pippa zahvaljujući poznatoj sestri oduvijek je u centru medijske pažnje. Tako je bilo i kada je prije nešto više od mjesec dana organizirala najglamuroznije vjenčanje godine koji su svi s nestrpljenjem očekivali.

Oduševila je tada i izborom haljine, nakon čega su mladenke diljem svijeta poludjele za njom. Nakon toga novopečeni je bračni par putovao po svijetu i uživao u luksuznom medenom mjesecu.

  • +8
Pippa Middleton Australija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posjetili su otočić usred Tihog oceana – Tetiaroa, na kojem su uživali u egzotičnim plažama i suncu, nakon toga uputili su se u daleku Australiju i tamo uživali nekoliko dana, a onda su odmor završili na Jamesovom obiteljskom imanju u Škotskoj.

Romantičan odmor i bijeg od napornih i stresnih poslova koji oboje supružnika radi poslužili su im da napune baterije za daljnje uspjehe.

Pippa i James nakon povratka s medenog mjeseca Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prije nekoliko dana prvi su puta viđeni skupa u javnosti u rodnom Londonu, kada se Pippa pridružila suprugu na humanitarnoj gala večeri  u Covent Gardenu na kojoj se prikupljao novac za istraživanje hipertrofične kardiomiopatije (HCM), genetskog srčanog stanja.

Pip & James walking around Stockholm. She is in a sweater by Massimo Dutti. #pippamiddleton #jamesmatthews

A post shared by Pippa Middleton-Matthews (@pippamidleton) on

Pippa je kao i uvijek bila u središtu pažnje, te se pomno pratio njezin modni izričaj. Pojavila se u elegantnim blijedo rozom modelu popularnih culotte hlača koje je ukomponirala s crnom kraćom jaknicom i zanimljivom srcolikom, torbicom. Crveni model torbice izvrsno se slagao s identičnom nijansom salonki, te je 33-godišnjakinja ponovno pokazala svoju modnu kreativnost.

James je kao i uvijek bio casual elegantan: plave hlače, sivi sako i bijela košulja. Par je izgledao vrlo sretno i odmorno.