ne kriju sreću

Pique i njegova nova draga prošetali Barcelonom, a njihova sretna lica govore sama za sebe

08.02.2023 u 11:45

  • +9

Pique i Clara Chia

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

O ljubavnoj situaciji poznatog Barceloninog nogometaša pišu svi svjetski mediji. Nakon što ga je Shakira ulovila u prevari uslijedio je njezin veliki napad, a Pique je odlučio ne skrivati novu ljubav te dokazati da je vrijedilo 'mijenjati Rolex za Casio'

U kolovozu prošle godine zvijezda Barcelone otkrila je da je u vezi s Clarom Chiom, 23-godišnjom studenticom PR-a na renomiranom privatnom sveučilištu. Njihova veza otada je prošla kroz brojne izazove, no čini se da je njihov odnos iz dana u dan sve dublji i dublji. Gerard Pique upoznao je novu djevojku dok je konobarila u baru u koji je rado odlazio sa suigračima, a navodno su se vrlo brzo zaljubili.

Pjevačica je na Piqeovu prevaru odgovorila osvetničkom pjesmom, a nekoliko tjedana poslije nogometaš je na Instagramu objavio fotografiju s novom djevojkom, potvrdivši svima da misli ozbiljno.

Iako su se dosad skrivali u automobilu i fotografima bili neuhvatljivi, prije nekoliko dana prihvatili su želju fotografa da ih slika i čak da im postavi nekoliko pitanja.

Ulicama Barcelone zaljubljeni par se prošetao držeći se za ruke i s iskrenim osmijesima na licima. Odjeveni u ležerne streetstyle kombinacije i dobre volje, odlučili su odgovoriti na nekoliko pitanja novinara, no nisu htjeli komentirati nedavnu objavu da je djevojka zatražila psihološku pomoć zbog prevelike medijske pozornosti i pritiska s kojim se suočava posljednjih mjeseci.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: ©Epic/Sony / Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia