DIRNULO GA U SRCE

Pogledajte što je rasplakalo Petra Grašu

03.04.2017 u 11:05

Bionic
Reading

U finalnoj emisiji showa 'Nikad nije kasno', kao gostujući član žirija, Petar Grašo slomio se pred kamerama. Dirljiva izvedba pjesme 'You Raise Me Up' Krešimira Baričevića, splitskog pjevača, dovela ga je do suza

Nakon izvedbe kandidatauličnog svirača Krešimira Baričevića, koji je pobijedio u prvoj sezoni RTL-ovog showa, Grašo nije mogao sakriti emocije.

'Sad ću se vjerojatno rasplakati, prvi put u svojih 20 godina. Ne znam čime ste se bavili, ne znam da ste svirali na ulici, ali donijeli ste toliko ljubavi. Zaboravimo mi muzičari čemu muzika služi, a služi da čini ljude boljima. Vi ste dokaz da Bog postoji', jedva je izgovorio pjevač, kojem je Nina Badrić dodala maramicu da obriše suze.

Petar Grašo se prethodno našalio na svoj račun razgovarajući s kandidatkinjom Elizabetom Vrban, koju je zaručnik Damir zaprosio upravo u showu 'Nikad nije kasno' i to nakon 30 godina veze. Pjevač je izjavio kako on još ima deset godina da se oženi svojom partnericom Danijelom Martinović.

Glasine da se sprema na vjenčanje s Danijelom, čini se, ipak su daleko od istine. Naime, kad je voditelj Joško Čagalj Jole rekao da će se srušiti od sreće kad Grašo najavi da će se oženiti, on je izjavio: 'I ja ću se srušiti!'