JEDNOSTAVNO, WOW

Pokazuje super liniju: Rakitićeva Raquel zavodi u haljinici s dekolteom do pupka

21.12.2022 u 15:02

Bionic
Reading

Posljednjih mjesec dana se naširoko pričalo i pisalo o zgodnim WAGS-icama, suorugama i djevojkama nogometaša koji su bili na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, a ova supruga slavnog bivšeg Vatrenog privlači pozornost daleko od Mundijala

Raquel Mauri, supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića slovi za jednu od žena nogometaša s najboljim stilom te često privlači pažnju na Instagramu svojim atraktivnim fotografijama.

Ovog puta se hvali 'ljetnim' fotografijama, točnije svojoj najnovijoj izazovnoj, dnevnoj kombinaciji, kratkoj crnoj haljini koja je u prvi plan stavila njezin bujni dekolte, ali i zamamnu ženstvenu figuru te vitke noge. Jasno se može vidjeti da je riječ o dizajnerskom komadu. Andalužanka neumorno prati modne trendove i usput obnavlja svoju garderobu.

Inače, Raquel je prošlog tjedna proslavila 33. rođendan. Na svom Instagram profilu podijelila je više fotografija s dragim joj ljudima, a pri slavlju joj se pridružila sestra Ivana Rakitića, njena šogorica Nikol Lukić. Pokazala je i trenutke sa slavlja pa ju se može vidjeti kako pozira sa suprugom i svojom majkom, Puri Olmo. Bila je ondje i sestra Irene Maury.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia