publika u transu

Ponijela ga 'Tarapana': Novak Đoković zasplesao na Severininom koncertu

01.05.2024 u 17:56

Bionic
Reading

Najbolji tenisač svijeta priprema se za nastavak teniske sezone, a kad mu to obaveze dopuštaju, koristi priliku da se odmori. Ovih dana je viđen u Dubrovniku, a osim šetnje Stradunom pojavio se i na nastupu naše pjevačice

Poznato je da Novak Đoković uživa u glazbi. Kad mu se ukaže prilika voli otići na kakav koncert. Prvi reket svijeta viđen je na prošlogodišnjem koncertu Crvene jabuke u Beogradu, a na nastupu Stjepana Hausera je zasvirao saksofon. Voli glazbu neprežaljenog Olivera Dragojevića. Voli i plesati pa je tako na nastupu pijanistice Lole Astanove prije 2020. u Zadru zaplesao na pozornici pred kraj njezinog showa.

Prema pisanju portala Dubrovačkidnevnik.hr, u popularnom klubu pojavio se kao Severinin poseban gost, a i na njezinom koncertu je u jednom trenutku stao na pozornicu. 'Nole, Nole', skandirali su mu obožavatelji iz publike, kada je silazio sa stagea, pjevačica mu se i naklonila.

Izvor: Društvene mreže

Jedana od obožavateljica objavila je na platformi TikTok trenutak u kojem se slavni sportaš pored pozornice lagano njiše na stihove pjesme 'Tarapana'. 'Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show', opisao je taj trenutak.

Proslavljenom tenisaču nije prvi put da gušta u tom našem 'biseru' na obali. Prošlog ljeta je u grušku luku stigao sa svojom jahtom Tara i uživao na dubrovačkim plažama s obitelji.

JEDNA JE CHARLIZE

Novak Đoković u zagrljaju jedne od najljepših holivudskih glumica

Pogledaj galeriju