TROČLANA OBITELJ

Ponosni roditelji Marin i Kristina Čilić ne kriju sreću: Pala je prva šetnja Stradunom sa sinčićem Baldom

18.05.2020 u 13:48

Bionic
Reading

Naš perspektivni tenisač Marin Čilić i njegova lijepa supruga Kristina zapaženi su u prvoj zajedničkoj šetnji sa sinom Baldom. Ugodno proljetno vrijeme i prazan Stradun te slabljenje mjera zaštite iznimno su ih razveselili

Krajem prvog mjeseca Kristina Čilić na svijet je donijela prvo dijete, sina kojem su ona i suprug Marin Čilić odlučili dati ime Baldo. Mlada obitelj od tada se uglavnom družila u zajedničku domu u Cavtatu, odakle je rodom lijepa Kristina. Sva njihova pažnja bila je usmjerena na malenog nasljednika koji je uveselio zaljubljene supružnike.

No isto tako, tenisač i njegova supruga jedva su čekali popuštanje mjera zaštite od koronavirusa kako bi napokon svoju bebicu prošetali voljenim Dubrovnikom.

Šetnju su dočekali sredinom svibnja. Dežurni fotoreporteri snimili su ih tijekom šetnje praznim Stradunom, što je potpuno neuobičajena slika za ovo doba godine, ali pasala je sretnim roditeljima.

Mlada mama za šetnjicu s najdražima odabrala je opušteno sportsko izdanje kako bi se osjećala što ugodnije, dok ponosni tata Marin nije skidao osmijeh s lica. Supružnici su u jednom trenutku odlučili predahnuti te popili kavu u Gradskoj kavani, dok je maleni Baldo mirno drijemao u kolicima.

  • +5
Marin i Kristina Čilić na Stradunu Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL