SHANNEN DOHERTY

Prebrodila životni brodolom: Zvijezda serije 'Beverly Hills' uputila emotivnu poruku javnosti

30.01.2018 u 20:22

Bionic
Reading

Nakon duge borbe s opakom bolešću, Shannen Doherty nedavno je obznanila kako je pobijedila karcinom, a sada je u emotivnoj poruci svojim obožavateljima poručila da se vraća na male ekrane

Glumica Shannen Doherty, koju pamtimo po ulozi Brende u popularnoj teen seriji 'Beverly Hills, 90210' te jednu od tri sestre u seriji 'Čarobnice' dugo vodi bitku s karcinomom, a iako se mnogi ne uspiju izboriti s tom opakom bolešću, njoj je to pošlo od ruke.

Doherty je na svom Instagram profilu redovito objavljivala fotografije koje su prikazivale sve faze njezine terapije, a sada je objavila fotografiju kojoj su se nadali svi njezini prijatelji, fanovi i obitelj, kao i ona sama. Prema njezinim riječima, prije samo godinu šanse da se vrati na male ekrane bile su minimalne, ali sada je najteže životno razdoblje iza nje te se posvetila poslu koji voli.

'Dobro jutro. Ne tako davno sam se pitala da li ću se ikada vratiti raditi ono što volim. Da uđem u ulogu, stvaram i budem na setu s ljudima, te da duboko u sebi osjetim to zadovoljstvo uspjeha. Proteklog tjedna sam radila svih sedam dana. Nisam imala slobodan vikend i voljela sam svaku sekundu toga. Istina je da sam naporno radila da stignem ovdje gdje jesam, ali sam također blagoslovljena. Sretna sam i ne prođe nijedan dan da se ne zahvalim Bogu na ovom blagoslovu života koji imam. Zato idem raditi s ispunjenim duhom. Duhom zahvalnosti i ljubavi. Ljepota je posvuda', napisala je glumica u opisu fotografije koju je podijelila na svom Instagram profilu.

  • +36
Shannen Doherty Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia