U ŠOPING PO NAMIRNICE

Prekrila lice maramom: Fatalna plavuša potpuno je neprepoznatljiva u ovom ležernom izdanju

06.04.2020 u 20:19

Bionic
Reading

Holivudska miljenica Margot Robbie najčešće se u javnosti pojavljuje na svečanim crvenim tepisima, zbog čega su je mnogi navikli gledati u svečanim toaletama ili seksi izdanjima. No, obzirom da koronavirus proteklih tjedana hara i SAD-om, slavnoj ljepotici nije preostalo ništa drugo nego da se uputi u nabavku namirnica u poprilično ležernom stajlingu

Paparazzi su svečana događanja zamijenili trgovačkim lancima gdje 'hvataju' slavne osobe. Na prvi, a vjerojatno i na drugi i na treći pogled većina sigurno ne bi mogla prepoznati koga su paparazzi zatekli ispred jedne trgovine u Los Angelesu.

U drušvu supruga Toma Ackerleya, paparazzi su snimili omiljenu holivudsku glumicu Margot Robbie. Slavni par trknuo je u nabavku namirnica, a za razliku od svog partnera koji očigledno nije svjestan opasnosti, 29-godišnja Australka dala je sve od sebe da se maksimalno zaštiti tijekom boravka izvan svoga doma.

  • +7
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: WCP,4crns / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odjevena u prugaste tregerice i bijelu crop majicu, s ruksakom na leđima, tenisicama na nogama, maslinastom šiltericom na glavi i maramom zavezanom preko usta, koja je poslužila kao zamjena za kiruršku masku, zvijezda filma 'Vuk s Wall Streeta' uspješno je obavila šoping.

Mjere sigurnosti u vidu maski za lice i jednokratnih rukavica ozbiljno su shvatile brojne zvijezde. Proteklih tjedana svojim su primjerom na važnost nošenja maski ukazale manekenka Emily Ratajkowski, slovačka predsjednica Zuzana Čaputova, glumica Gwyneth Paltrow i brojne druge.