SRETAN I ZALJUBLJEN

Premijera privukla i Zdravka Mamića; u Sarajevo je stigao s 27 godina mlađom Jelenom

20.09.2024 u 08:53

Bionic
Reading

U Sarajevu je održana premijera dokumentarca 'Vaha - moja istina', o legendarnom treneru Vahidu Halilhodžiću, zbog čega su u glavni grad Bosne i Hercegovine pohrlila i brojna nam poznata lica. Osim Igora Štimca i Roberta Jarnija stigao je i Zdravko Mamić i to sa svojom djevojkom Jelenom Planinić

63-godišnji bivši čelnik Dinama, Zdravko Mamić, pojavio se na sarajevskoj premijeri dokumentarca o Vahidu Halilhodžiću, pod nazivom 'Vaha - moja istina'.

Mamićev dolazak privukao je pozornost svih okupljenih, a fotografi su odmah iskoristili priliku uhvatiti najbolju fotku njega i 27 godina mlađe mu partnerice Jelene Planinić.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

36-godišnja ljepotica iz Ljubuškog sa Zdravkom je u vezi već nekoliko godina, a u dvoranu su ušetali držeći se za ruke nakon čega su sjeli među uzvanike i pratili što se događa.

Jelena je i ovoga puta oduševila svojim izgledom, odabravši crnu haljinu u kombinaciji s visokim petama, dok je Mamić bio elegantan u tamnoplavom odijelu.

Jelena Planinić i Zdravko Mamić Izvor: Pixsell / Autor: Damir Hajdarbasic/PIXSELL

Spojili privatno i poslovno

Vezu s lijepom Jelenom Mamić je navodno započeo prije četiri godine u vrijeme kada se ona zaposlila na mjesto njegove tajnice. Par zajedno živi, a osim na privatnom planu uspješno surađuju i na poslovnom.

Naime, kako su svojedobno pisali mediji u regiji, 2020. Zdravko Mamić je osnovao tvrtku Plavo sunce koja se bavi solarnom energijom, a godinu kasnije osnovano je i Majsko sunce gdje je direktorica upravo Jelena.

Inače, Jelena Planinić iza sebe ima jedan propali brak, a Mamić njih dva. S Nadom Mamić ima sina Marija, dok s Marinom Mamić ima dvije kćeri, Ivu i Luciju.