pronađen mrtav u domu

Preminuo je legendarni Richard Simmons; samo dan ranije slavio je rođendan

14.07.2024 u 08:03

Bionic
Reading

Nakon što je u velikom slavlju obilježio 76. rođendan, kultni fitness majstor pronađen je mrtav u svom domu

Richard Simmons, legendarni fitness guru, preminuo je samo dan nakon što je proslavio svoj 76. rođendan, prenosi TMZ.

Simmons je rođen 1948. godine u New Orleansu, Louisiani, a diplomirao je umjetnost na Državnom sveučilištu Floride prije nego što se preselio u Los Angeles 70-ih godina.

Nakon što je neko vrijeme radio kao konobar na Beverly Hillsu, otvorio je lanac teretana The Anatomy Asylum, kasnije preimenovan u Slimmons, koji je stekao svjetsku slavu po jedinstvenom spoju vježbanja i zdrave prehrane.

Nema sumnje na nasilnu smrt

Simmons je nedavno bio aktivan na Facebooku, zahvaljujući se obožavateljima na brojnim rođendanskim čestitkama koje je primio. Samo dan nakon rođendan, njegova domaćica pronašla ga je mrtvog u domu.

Naime, službenici policije i vatrogasci odgovorili su na poziv nešto prije 10 sati ujutro u subotu i pronašli ga u beživotnom stanju.. Trenutno nema sumnje na nasilnu smrt.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Simmons je stekao popularnost tijekom 1970-ih i 80-ih godina, izdavši desetke fitness kazeta i DVD-a, uključujući hitove poput 'Sweatin' to the Oldies', 'Party off the Pounds', 'Blast Off' i mnoge druge. Njegova zarazna pozitivna energija osvojila je srca obožavatelja, iako se kasnije povukao iz javnosti u potrazi za većom privatnošću.