ONLINE PRIJAVE

Prijavite se za statiste u seriji 'Igra prijestolja'

05.07.2013 u 21:10

Bionic
Reading

Produkcijska kuća Embassy Films Croatia javno je objavila na svojim stranicama online prijavnicu za statiranje u seriji, a prijaviti se može tko god želi

Kako smo pisali nedavno, popularna HBO-ova serija 'Igra prijestolja' ponovno će se snimati u Hrvatskoj, i to po cijeloj Dalmaciji. Kao i prošle godine, i ove se godine traže statisti, a produkcijska je kuća objavila online prijavnicu za statiranje.

Četvrta sezona
ove hit serije gotovo će se u cijelosti snimati u Hrvatskoj. Iako će većina snimanja ponovno biti obavljena na dubrovačkom području, nekoliko epizoda po prvi put će biti snimano u srednjoj Dalmaciji, osobito u Splitu i okolici.

Neslužbeno se doznaje da će odabrani statisti dobiti oko 200 kuna po danu snimanja, no potvrde te informacije još nema, prenosi Soundset. Prijaviti se može bilo tko, ali Embassy Films Croatia ističe da će kod muškaraca ispod 35 godina imati prednost oni sportske građe! Ova produkcijska kuća ističe da će samo snimanje biti od 20. kolovoza do 20. rujna u Dubrovniku i okolici te od 20. rujna do 10. listopada u Splitu i okolici.

Prijaviti se možete ovdje


HBO ističe da se u četvrtu sezonu 'Igre prijestolja' vraća glumac Owen Teale u ulozi Allisera Thornea, kojeg smo posljednji put vidjeli u osmom dijelu prve sezone. U seriju se vraća i Andy Beckwith u ulozi Rorgea, kojeg smo posljednji vidjeli u drugoj sezoni, te Kate Dickie (Lysa Arryn) i Daniel Portman (Pod Pyne).

Moguće je kako će se povratničkim likovima pridružiti i Janos Slynt, nekadašnji zapovjednik Gradske straže u Kraljevom grudobranu, kojega glumi Dominic Carter.