SVI SLAVE

Princ Charles nazdravlja sretnoj vijesti, a evo kako na kćerinu trudnoću reagira Thomas Markle

16.10.2018 u 18:43

Bionic
Reading

Svjetski mediji ne prestaju pisati o najsretnijoj vijesti s kraljevskih dvora. Princ Harry i Meghan Markle iščekuju svoje prvo dijete, a nasljednik ili nasljednica stiže na proljeće iduće godine. Evo kako su na dolazak unuka reagirali Thomas Markle i princ Charles

Osim javnosti koja je s nestrpljenjem dočekala vijest o trudnoći Meghan Markle, prinovi vojvoda od Sussexa iznimno se vesele i najbliži članovi obitelji budućih roditelja. Tako su svoje reakcije zbog dolaska bebice podijelili Meghanina majka, Dorija Ragland, kraljica Elizabeta i njezin suprug princ Philip te princ William i Kate Middleton.

Iako su iz palače naglasili da ne namjeravaju komentirati ništa što će Thomas Markle imati za reći na ovu temu, otac novopečene vojvotkinje ipak se obratio medijima.

’Iznimno sam sretan zbog njih. Saznao sam ovu sretnu vijest prije nego što je postala javna i nisam krio oduševljenje. Smatram da će Meghan biti sjajna mama’, rekao je gospodin Markle, koji je s kćeri izgubio svaki kontakt netom prije velikog vjenčanja, u svibnju. Također, dodao je i kako ga žalosti što s unukom neće imat kontakt.

Za razliku od Thomasa, drugi djed, princ Charles bio je itekako uključen u sve planove i novosti svoga sina i snahe. Charles je čak na vjenčanju uskočio u ulogu pratioca do oltara, što je trebao odraditi Thomas, koji se nije pojavio u Windsoru.

Od tada Meghan i princ Charles ne kriju da su u sjajnim odnosima, a vezu je dodatno produbila činjenica da ga je zbližila sa sinom Harryjem.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Vijest o trudnoći sada je komentirao i 69-godišnji Charles, kojem će ovo biti četvrto unuče. Tijekom svog posljednjeg angažmana, budući britanski kralj s čašicom viskija nazdravio je budućim roditeljima, a potom otkrio da je to učinio već nekoliko puta.