MODNA DIPLOMACIJA

Meghan Markle prvi put pokazala trbuščić u bijeloj haljini zbog koje gori internet

16.10.2018 u 10:42

Bionic
Reading

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o dolasku nove prinove u britansku kraljevsku obitelj bivša američka glumica Meghan Markle uživa ogromnu pažnju javnosti na prvoj međunarodnoj turneji na koju se ovih dana zaputila u društvu supruga, britanskog princa Harryja

Meghan Markle i princ Harry trenutno se nalaze na turneji koja uključuje posjet Australiji i Pacifiku, a premijerno pojavljivanje u javnosti, nakon što je Kensingtonska palača objavila vijest o dolasku prinove u proljeće, vojvotkinja od Sussexa odradila je dolaskom u Sydney.

Vodeći se modnim primjerom šogorice Kate Middleton i prvih dama kada se nalaze na međunarodnim turnejama, Meghan je u Australiji zablistala u laskavoj bijeloj haljini s potpisom domaće dizajnerice Karen Gee.

  • +13
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghanin odabir navedene haljine, koja se u prodaji nalazi po cijeni od 11 tisuća kuna, zadao je slatke muke dizajnerici čija je službena stranica još uvijek srušena uslijed rekordne potražnje za kreacijom u kojoj se vojvotkinja od Sussexa pojavila nakon vijesti o trudnoći.

'Svi se trenutno osjećamo kao ponosne majke. Iznimno smo uzbuđeni', izjavila je glasnogovornica brenda, a dizajnerica Karen Gee dodala je kako je ponosna na činjenicu da se u njezinoj haljini pojavila Meghan, osobito uzme li se u obzir to da nije riječ o svjetski priznatom brendu.

Spomenutu haljinu krasi elegantna boja slonovače, jednostavan strukturiran kroj i glatka silueta, a dužinom pada ispod koljena. Osim u boji slonovače, identičnu haljinu moguće je kupiti u crnoj i boji tinte.

Meghanin trbuh jedva se nazirao ispod haljine koju je kombinirala sa stiletto cipelama nijanse nude te decentnim 'leptir' naušnicama i zlatnom narukvicom – nakitom koji je nekoć pripadao Harryjevoj majci, neprežaljenoj princezi Diani.

Australska dizajnerica sa sjedištem u Sydneyju vlastiti modni brend pokrenula je prije pet godina nudeći ženama mogućnost prilagodbe kreacija njihovoj građi tijela.

Kreacije s potpisom Karen Gee omiljen su modni odabir lokalnih televizijskih voditeljica, a modni buzz koji je dizajnerici priskrbila vojvotkinja od Sussexa rezultirao je nezapamćenim interesom žena diljem svijeta.

Australska dizajnerica nedavno je otkrila kako je ususret australskoj turneji Meghan Markle i princa Harryja na adresu Kensingtonske palače poslala nekoliko svojih kreacija na razmatranje, no potpisivanjem obaveznog ugovora o povjerljivosti javnosti nije mogla otkriti nikakve detalje.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry stigli u Australiju Izvor: Profimedia / Autor: N.N.