DIVI JOJ SE

Princ Charles za svoju snahu Meghan već ima zanimljiv nadimak

19.06.2018 u 11:17

Bionic
Reading

Da su od samoga početka i njezina dolaska u Britaniju ostvarili sjajan kontakt i zbližili se, dalo se naslutiti u nekoliko zajedničkih angažmana, kada su princ Charles i Meghan Markle pokazali da se dobro slažu

Koliko je zadivljen svojom novom snahom Meghan Markle, 70-godišnji princ Charles pokazao je već nekoliko puta, kada smo svjedočili njihovu zajedničkom pojavljivanju u javnosti.

'Kada ju je upoznao, rekao je Harryju da je Meghan izuzetna žena: draga, topla, vrijedna, stabilna i čvrsta. Meghan je također dala do znanja koliko cijeni princa Charlesa i navela Harryja da više poštuje oca i da se češće druže', rekao je nedavno izvor blizak palači za Daily Mail.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Čvršća veza nekad udaljenih oca i sina mogla se primijetiti odmah nakon vjenčanja, kada su se 36-godišnja Meghan i tri godine mlađi Harry pridružili Charlesu u vrtovima Buckinghamske palače na službenoj proslavi rođendana.

Kako donose strani mediji, budući engleski kralj Charles i dalje ne prestaje hvaliti svoju snahu Meghan te je navodno smislio i zanimljiv nadimak koji joj sjajno pristaje. Prozvao ju je Volfram (kemijski element koji pripada skupini metala), a trebao bi simbolizirati Meghanin čvrst karakter koji je donio pozitivne promjene za njegova sina Harryja i cijelu kraljevsku obitelj.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali gradom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Princ Charles se divi Meghan na njezinu čvrstom karakteru i zaleđu koje stvara njegovu sinu Harryju. Poznato je da je Harry emotivniji pa se svi slažu kako mu žena kao Meghan izvrsno pristaje. Nadimak joj je dao iz ljubavi i nema nikakav loš kontekst', naglasio je neimenovani izvor koji je blisko povezan s kraljevskom obitelji.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia