POVRATAK U PROŠLOST

Pronašli smo stare fotografije Ive Majoli; pogledajte koliko se promijenila od davne 1998. godine

04.06.2020 u 11:05

Bionic
Reading

Izbornica hrvatske Fed Cup reprezentacije nedavno se na svom Instagram profilu pohvalila kako je, nakon karantene zbog koronavirusa, jedva dočekala da se napokon podvrgne neinvazivnom tretmanu, bez skalpela, vlastitom krvnom plazmom, kojim se pomlađuje koža, a mi smo se prisjetili kako je izgledala u danima kada je bila naša najbolja tenisačica

Iva Majoli, koja se posljednjih godina u javnosti pojavljuje rijetko, većinom na događajima vezanim uz hrvatsku Fed Cup reprezentaciju, čija je izbornica, nedavno je za javnost otvorila svoj Instagram profil, na kojem su njezini pratitelji doznali kako svoj izgled osvježava tzv. 'vampirskim tretmanom'.

Riječ je neinvazivnom tretmanu koji se obavlja bez skalpela, vlastitom krvnom plazmom, kojim se najbolje pomlađuje koža, a nekad najbolja hrvatska tenisačica otkrila je i kako joj je koža upravo od igranja tenisa na suncu oštećena. Taj tretman koriste i brojne slavne osobe, poput Angeline Jolie i Kim Kardashian, a s Ivom na tretmanu je bila još jedna tenisačica - Donna Vekić.

Iva je s godinama itekako dobro naučila paziti na svoj izgled, a nakon što je završila svoju profesionalnu karijeru, uživa i u glamuroznim izdanjima, u kojima je se može vidjeti u rijetkim pojavljivanjima na društvenim događanjima. Davne 1998., kada je osvojila i prestižni Roland Garros, Iva je živjela samo za sport.

  • +7
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX

Kao što je vidljivo i na fotografiji, koju smo pronašli u arhivi, u to je doba imala kratku kosu, koja joj je zbog tenisa očito bila najlakša za održavati, a rijetko se u javnosti pojavljivala i sa šminkom na licu. Trenirke i sportska odjeća bile su joj zaštitni znak, dok danas itekako pazi na modne kombinacije.

Kosa joj je i dalje smeđa, lagano posvijetljena na vrhovima, i dužine ispod ramena, koja joj odlično pristaje, a i kada je u sportskim izdanjima, kao izbornica ženske Fed Cup reprezentacije, Iva Majoli nanosi barem lagani make-up.