NAJDIRLJIVIJI FILM OVE GODINE STIGAO U KINA

Putovanje jednog psa je film za cijelu obitelj!

01.10.2019 u 13:44

Bionic
Reading

Pustolovna saga o ljubavi i odanosti psa prema čovjeku vraća se na velike ekrane već ovog četvrtka! „Putovanje jednog psa“, nastavak je prošlogodišnjeg filmskog hita „Smisao života jednog psa“ koji je mnoge ostavio na rubu suza i preplavio emocijama

Ovoga puta pas Bailey pronalazi svoju novu sudbinu i formira neraskidivu vezu koja će voditi njega i ljude koje voli, na mjesta koja nisu mogli ni zamisliti.

Dirljiva priča o neraskidivom prijateljstvu između psa i čovjeka , temeljena na istoimenoj knjizi privukla je gledatelje i zauvijek se uvukla u njihova srca. Zadatak Baileyja je ovoga puta štititi C.J., Ethanovu unuku koju majka odvodi s farme na kojoj su svi zajedno živjeli. Putujemo deset godina u budućnost, kad je C.J. već djevojčica od 11 godina, a Bailey je mali bigl te pri prvom susretu između njih se javlja osjećaj privrženosti. Tijekom filma pratimo odrastanje C.J. i reinkarnacije Baileya koji je prati u svakom trenutku njezina života u obliku neke druge pasmine. Iako je Baileyjeva misija poštivati želje svog vlasnika Ethana, kako raste uz CJ, on nastavlja proširivati svoje razumijevanje čovjeka. Redateljica kaže: „Privukao me lik CJ. Pratimo jednu osobu na njezinom putovanju i pse koji je na tom putu prate i to je nit koja povezuje radnju."

Putovanje jednog psa zasigurno je jedan od najdirljivijih filmova ove godine, sadrži i dozu humora, a prava je obiteljska poslastica za sve ljubitelje filma! Pogledajte ga u CineStaru i ostalim kinima od 3. listopada ove godine i pustite ljubav u svoje srce.