okružena plavetnilom

Raquel Mauri pokazuje koliko joj paše svakodnevica u Dalmaciji

19.08.2024 u 13:19

Bionic
Reading

Raquel Mauri i Ivan Rakitić živjeli su godinama u Španjolskoj, a početkom godine su se sa kćerima preselili u Saudijsku Arabiju, a ovog srpnja šokirao je svijet otkrivši da dolazi u 1. HNL i da postaje igrač Hajduka. Kako se snalaze u Hrvatskoj, Raquel nerijetko voli podijeliti s javnošću

Ivan Rakitić i Raquel Mauri ne kriju koliko su sretni što su u njegovoj rodnoj zemlji. On već naveliko igra utakmice s Hajdukom, a ona s djevojčicama uči hrvatske običaje i upoznaje ljepote grada u kojem sad žive. Kako su stigli u vrijeme ljeta, Instagram je pun njezinih 'morskih fotografija'.

Ništa bez njegovog 'odobravanja'

Zanosnu Andalužanku na najnovijoj objavi vidimo na brodu, kako istražuje ljepote obale, odjevena u crveni jednodijelni kupaći kostim i kratke traper hlačice visokog struka. Supruga poznatog nogometaša veliki je fan duge kose, koju često veže u urednu punđu, visoki ili niski rep za koji se odlučila za ovu prigodu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Uživa u opuštenim ljetnom raspoloženju i osim sebe, pokazuje zalazak sunca kakav je doživjela. Fanovi su bili očarani viđenim baš kao i njezin suorug koji joj komentira baš svaku objavu.

Supruga Ivana Rakitića slavnom nogometašu često daje zaduženje obiteljskog fotografa pa je tako bilo i ovog puta.

FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zasluženi odmor na Jadranu: Ivan Rakitić s obitelji uživa u morskim radostima

Pogledaj galeriju

Nogometaš je svojedobno uhvaćen kako daje sve od sebe u plićaku španjolske plaže i pokušava snimiti svoju suprugu Raquel onako kako je ona zamislila.