kraljica operete

Sandra Bagarić slavi rođendan: Otkrila nam je što si je poželjela

05.04.2023 u 17:10

Bionic
Reading

Lepršava, koketna i uvijek nasmijana. Operna pjevačica i glumica danas uz nekoliko gozbi s obitelji i prijateljima obilježava svoj 49. rođendan, a malo tko bi joj dao te godine. Ispričala nam je što priželjkuje u petom desetljeću života

'Želim poludjeti do kraja, biti još luđa, da se rugam životu i plazim mu jezik, vozim slalom kroz sve životne izazove, da učin, uživam u djeci i postanem baka. Moj Marko ima prekrasnu curu Saru i rekla sam im da se požure. Želim guštati u glazbi sa svojim suprugom, dugim kavama na našoj terasi, beharu, besplatnim malim stvarima jer je život prekrasan. Sve sam ostvarila, apsolutno sam zadovoljna sa svojim životom', rekla je Sandra Bagarić za tportal.

Po svemu sudeći, za pretpostaviti je da je tajna izvrsne forme ove dive upravo stabilan i aktivan život. Uz to je i strastvena trkačica, a dnevno istrči 20 kilometara. 'Moj suprug kaže da trčim, budući da me ne može pratiti pa se brzo hodanje kod nas naziva trčanje', ispričala je ranije u emisiji 'Kod nas doma'. Otkrila je i kako jako voli kuhati i jesti no zahvaljujući aktivnom životu, može se pohvaliti sjajnom figurom i vječno mladolikim izgledom. Malo tko bi pomislio da će dogodine ući u peto desetljeće.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Inače, Sandra je na društvenim mrežama pokazala kako izgleda dijelić slavlja koje je počelo još u utorak navečer uz tortu i čašu pjenušca sa suprugom Darkom Domitrovićem s kojim ove godine slavi 31. godinu ljubavi, zajedništva, prijateljstva.

Šaljiva, vedra, s brojnim otpjevanim opernim ulogama, prisjetimo se, okušala se i kao glumica u kazalištu, ali i u televizijskim serijama. Baterije puni najradije u Crikvenici, gdje su pronašli malu romantičnu kućicu za odmo.