MLADA GLAZBENICA

Selena Gomez dočarala obožavateljima kako se opušta u izolaciji

31.03.2020 u 15:08

Bionic
Reading

Američka pop pjevačica Selena Gomez strogo se pridržava propisanih mjera i savjeta stručnjaka. Danima ne izlazi iz svoga doma u Los Angelesu, a kako točno provodi vrijeme sada je pokazala svojim obožavateljima

Dok sretna u ležernom kompletu sive trenirke pozira uz pećnicu u svojoj luksuzno opremljenoj prostranoj kuhinji, Selena Gomez pokušala je svojim fanovima na društvenim mrežama pokazati kako najradije provodi svoje vrijeme u izolaciji. Mlada pjevačica pojasnila je da je namjeravala snimiti ozbiljnu fotografiju u kuhinji ali to joj nije pošlo za rukom.

Selena naizgled isijava vedrinu, pozitivu i vrijeme krati smijehom ali zapravo u dubini duše osjeća se potišteno i tužno poput većine ovih dana.

  • +2
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

'Možda na fotografiji izgledam sretno i zadovoljno, ali zapravo ne osjećam se baš tako', rekla je Gomez te dodala da se u teškim trenucima okreće glazbi, knjigama ili gledanju omiljenih serija.

Navela je čitav niz svojih omiljenih naslova te tako pokušala dočarati svojim fanovima da su u ovom trenutku svi jednaki, da pomalo padaju u depresiju i ne vide izlaz iz situacije.

Otkrila je da u slobodno vrijeme koje joj je prisilno dano najradije čita knjigu bivše prve dame Michelle Obame, da voli pogledati seriju 'The Morning Show' u kojoj jednu od vodćeih uloga igra njezina draga prijateljica Jennifer Aniston, a prvi na listi dobrih filmova joj je 'Invisible Man.