UNUTARNJE BORBE

Selena Gomez: 'Ponekad strahujem da ću zauvijek ostati sama'

11.03.2020 u 15:13

Bionic
Reading

U svom posljednjem intervjuu pjevačica i glumica Selena Gomez još je jednom otvoreno progovorila o psihičkim problemima s kojima se susreće kroz proteklih nekoliko mjeseci. Nedostatak samopouzdanja povremene ju odvede do najcrnijih scenarija, kada živi u strahu da nikada neće pronaći muškarca svojih snova

Američka pjevačica i glumica posljednjih je nekoliko mjeseci vrlo glasna oko svojih psihičkih problema. Nakon borbe s napadajima tjeskobe, Selena Gomez se otvorila i po pitanju ljubavi. Što kroz pjesme na svom posljednjem albumu, a što kroz otvorene razgovore s medijima.

Zgodna brineta u posljednjem intervjuu razgovarala je o svojim strahovima, unutarnjim borbama i kazala kako izlazi na kraj s njima.

'Ponekad se probudim i obuzmu me crne misli. Strahujem da ću zauvijek ostati sama. 15 minuta nakon potpuno to sve zaboravim i sama sebi kažem da ne pretjerujem jer na ovom svijetu postoji netko poseban za svakoga', rekla je 27-godišnjakinja.

Selena je pričala i o svom samopouzdanju koje je ponekad vrlo malo.

'Postaje bolje s godinama ali to je nešto na čemu moram konstantno raditi. Jako sam ponosna što sam ovako otvorena po pitanju svojih problema. Postala sam svjesna da mogu govoriti o čemu god želim i da mi je tako lakše izlaziti na kraj s problemima', rekla je i dodala: 'Trebam prihvatiti da nisam savršena i da će uvijek nešto nedostajati. Kad se sama takva prihvatim onda će me i drugi takvu prihvatiti'.

Gomez je pričala i o iskustvima ljubavnih odnosa koje je do sada imala. Objasnila je da u tinejdžerskim godinama mnogi smatraju da je popularno nekoga namjerno povrijediti, pogotovo kada vide da je tom nekom stalo. Otkrila je da se i sama susrela s takvim ružnim osjećajem.