BORBA I DALJE TRAJE

Severina bez dlake na jeziku: 'Ne osjećam se krivom! Borit ću se dok bude potrebno, a šutjeti iz straha neću!'

11.07.2022 u 09:35

Bionic
Reading

Već dugo splitska pjevačica nije dala toliko velik i iscrpan intervju, kao ovaj što je dala za riječki Novi list, u kojem se dotakla ama baš svih tema, glazbe, politike, ali i svojih sudskih sporova

Razgovor za Novi list Severina je počela rekavši kako iako ima 'puno lipih stvari', o mnogima ne smije pričati, dodavši da je dobro te iako ima puno teških dana u njezinom životu, sa svime time se već naučila nositi. Ljeto joj je, priznaje, počelo odlično, a dodatno je napunila baterije odlaskom u Madrid, gdje je otišla na koncert Rolling Stonesa.

Kada je riječ o novim pjesmama i albumima, otkrila je i kako joj je namjera u razmaku od tri mjeseca izdati čak dva albuma, kako je pojasnila, 'kao A i B stranu'. Album će se zvati 'Sorry, sorry' i ovoga puta splitska pjevačica niti jednu od njih autorski ne potpisuje, ali je dala aranžmanske ideje. Svjetlo dana trebao bi ugledati već ove jeseni, a nada se i turneji na proljeće 2023. godine.

Inače, svoj prvi album Severina je objavila 1989. godine, kada je imala tek 17 godina i priznala je kako tada nije znala što znači korupcija. To je, kaže, naučila tek kasnije i to na 'najgori mogući način - na svojoj koži'. A kada je riječ o sudskim procesima, koji joj nažalost posljednjih godina nisu strani, Severina kaže:

  • +8
Severina nastupila na Festivalu bespravne gradnje i devastacije prirode Izvor: Pixsell / Autor: Matko Begovic/PIXSELL

'Moja borba traje i dalje, moje pobjede dolaze puževim korakom, ali rat, u koji sam protiv svoje želje uvučena, i dalje traje i kraj je izgledan kao i odluka Putina da se povuče iz Ukrajine. Ne osjećam se krivom! To je sve što vam imam za reći. Borit ću se dok bude potrebno, a šutjeti iz straha neću!'