DRAMA PJEVAČICE

Severini provalili u stan i vezali joj kućnu pomoćnicu: Otuđen je nakit, a materijalna šteta se utvrđuje

14.06.2021 u 20:46

Bionic
Reading

Regionalnoj pjevačkoj zvijezdi Severini u ponedjeljak je provaljeno u zagrebački stan. Dvojica nepoznatih razbojnika vezali su Severininu kućnu pomoćnicu i iz stana odnijeli nakit

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, provaljeno je u Severinin zagrebački stan u Bijeničkoj ulici na Srebrnjaku.

Nepoznati muškarci koji su ušli u stan vezali su kućnu pomoćnicu koja se u njemu zatekla, a s plijenom su pobjegli u nepoznatom pravcu.

Posljednjih dana pjevačica na društvenim mrežama objavljuje fotografije s Maldiva, ali u trenutku pljačke bila je u Hrvatskoj, ali ne i u svom opljačkanom stanu.

Zagrebačka policija je potvrdila da je u ponedjeljak u prijepodnevnim satima, u stanu koji je vlasništvo 49-godišnje ženske osobe, počinjeno kazneno djelo razbojništva nad ženskom osobom u starosti 65 godina od strane dva zasad nepoznata počinitelja uz uporabu tjelesne snage.

  • +3
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Policija navodi da je iz stana otuđen nakit, a materijalna šteta se još utvrđuje. Ozlijeđenih osoba nije bilo, a u svrhu pronalaženja počinitelja policija je nastavila s daljnjim kriminalističkim istraživanjem.

'Hvala Bogu, svi su dobro. Za sve ostalo vas moramo usmjeriti na policiju, rekao je za Slobodnu Dalmaciju Davor Grgin, bliski suradnik Severine.