19. studenog

Silente u Tvornici kulture svira humanitarni koncert u sklopu inicijative Hoću Sport

28.10.2024 u 12:26

Bionic
Reading

Utorak, 19. studenog 2024. // Zagreb, Tvornica kulture

Ni pola godine od najvećeg koncerta karijere Silente svira zagrebački humanitarni koncert u organizaciji Zaklade Paraolimpijac. Humanitarni koncert pod nazivom Hoću Sport održat će se u utorak, 19. studenog 2024. godine u Tvornici kulture s ciljem osiguranja boljih uvjeta za bavljenje sportom djeci i mladima s teškoćama u razvoju te osobama s invaliditetom.

Silente - Voli me dok đavo spava Izvor: Društvene mreže

Humanitarni koncert Hoću Sport održat će se povodom obilježavanja 60 godina parasporta u Hrvatskoj. ‘Hoću Sport – za male parasportaše i buduće paraolimpijce’ inicijativa je kojom se nastoji osigurati materijalnu podršku za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te im na taj način pružiti dodatnu motivaciju za bavljenje sportom. Brojni paraolimpijci, osvajači medalja i sportskih odličja ulažu ogroman rad, napore i velika odricanja u svoju sportsku karijeru, no materijalna podrška često izostaje. Stoga Zaklada Paraolimpijac za misiju ima pružiti materijalnu podršku svim parasportašima kako bi im pomogla na njihovom sportskom putu.

Silente - Čudna ili čudesna (Live at Tvornica Kulture) Izvor: Društvene mreže

Silente, bend koji je u lipnju održao najveći koncert karijere na stadionu Šalata, pomoći će u ostvarivanju tog cilja te održati cjelovečernji koncert u sklopu eventa Hoću Sport. Obožavani bend u prosincu će nastupiti čak četiri dana zaredom u intimnoj atmosferi rasprodanog kluba Sax!, a svi koji nisu uspjeli uloviti svoju ulaznicu dobit će priliku prisustvovati na još jednom posebnom koncertu u Tvornici sa sjajnom i važnom svrhom. Bend koji redovito oduševljava svojim nastupima, osvaja top ljestvice slušanosti i vlada radijskim eterom stiže u Tvornicu na krilima novog singla ‘Voli me dok đavo spava’. Silente će na omiljenoj zagrebačkoj pozornici izvesti najveće i voljene hitove kao što su ‘Sve što treba znat o ženi’, ‘Poljubi me za kraj’, ‘Sve da ima neki način’, ‘Mene moje uši lažu’, ‘Navečer se srca lome’ i ‘Čudna ili čudesna’.

Silente - Sve da ima neki način Izvor: Društvene mreže

Ulaznice po cijeni od 15 eura dostupne su online u sustavu Entrio. Sav prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe i namijenjen je za male parasportaše i buduće paraolimpijce.