Tom Parker Bowles

Sin kraljice Camille nikad ljepše o kralju Charlesu: 'On je najljubazniji'

15.10.2024 u 14:29

Bionic
Reading

Tom Parker Bowles objavio je novu knjigu o kulinarstvu, a ovaj put pomogao mu je i sam kralj Charles. Sin kraljice Camille otkrio je kako u Charlesu ima veliku potporu, ali i pravu enciklopediju znanja koje kralj rado dijeli s njim

49-godišnji sin kraljice Camille rijetko kad govori o svom životu unutar kraljevske obitelji, iako je sad, kao sin kraljice, češće s ostatkom obitelji. Od 2023. godine je i jedan od gostiju koje obitelj poziva na tradicionalni božićni ručak, a tijekom godina se uspio povezati i s princem Williamom, ali i izgraditi dobar odnos s kraljem Charlesom.

Tom Parker Bowles u nedavnom je intervjuu izrazio svoje divljenje prema svom očuhu, kralju Charlesu, te otkrio u kakvim su zapravo idiličnim odnosima.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Charles je veliki ljubitelj gastronomije

Tom je 24. rujna objavio je svoju osmu knjigu, ovaj put naslova 'Cooking and the Crown', a promovirajući knjigu je otkrio kako mu je u pisanju pomogao i kralj uključivši neke recepte koji su već generacijama u kuharicama kraljevske obitelji.

'To se ne bi dogodilo bez palače i kralja', rekao je Tom dajući dio zasluga Charlesu kojeg je opisao kao 'najljubaznijeg, najupućenijeg i ljupkog čovjeka'.

Uz to, dodao je kako je Charles toliko upućen u gastronomiju da može ponuditi odgovore poput kakvog akademika!

Tom je sretan jer je njegova majka sretna

Govoreći o odnosu svoje majke s kraljem Charlesom, rekao je: 'Oni se jako dobro slažu. Dobro rade zajedno i sretni smo što je naša majka sretna.'

Uz to, otkrio je da Charles i Camilla dijele ljubav prema kulinarstvu.

Otkrivši da je Charles vrstan poznavatelj gastronomije, dodao je i da je kraljica dobra kuharica koja nikada ne slijedi recept, već voli improvizirati.

ROYAL ASCOT

Kralj Charles i kraljica Camilla dobro raspoloženi uživali u prestižnoj utrci

Pogledaj galeriju