Didier Drogba

Slavni nogometaš stigao u Dubrovnik pa posjetio restoran koji obožavaju poznati

19.08.2024 u 22:58

Bionic
Reading

Zvijezda engleske nogometne lige stigla je u Dubrovnik! Nogometaš Didier Drogba uživao je u ribljim specijalitetima popularnog dubrovačkog restorana, a oni su ga nazvali 'ikonom'

Proslavljeni nogometaš Didier Drogba stigao je u Hrvatsku, i to ni više ni manje nego u najpoznatiji grad na hrvatskom jugu - Dubrovnik!

Da je bivša zvijezda Chelsea stigla u Dubrovnik otkrili su iz poznatog dubrovačkog restorana 'Proto', a otkrili su i tko mu je pravio društvo.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Didier Drogba s obitelji stigao u Dubrovnik

'Bila nam je čast poželjeti dobrodošlicu legendarnom Didieru Drogbi i njegovoj prekrasnoj obitelji! Njegova prisutnost bila je inspirativna kao i njegova nevjerojatna karijera na nogometnom terenu. Od vođenja Chelseaja do bezbroj pobjeda do njegovog humanitarnog rada van terena', napisali su iz restorana zaključivši: 'Didier je prava ikona.'

Inače, dubrovački restoran Proto smješten je u samom centru grada, a o njegovoj autentičnosti i kvaliteti svjedoči činjenica da je osnovan još davne 1886. godine.

Jelovnik restorana uglavnom čine riblji specijaliteti u kojima su već uživali brojni turisti, među kojima su se našla i neka poznata lica. Tako je 2012. godine u renomiranom dubrovačkom restoranu uživao i glazbenik Bono Vox, a 2021. slavni sportaš Michael Jordan.

  • +7
Plaža Pasjača Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL