DRAMA NA GRENLANDU

Snimka koja je sve užasnula: Kraljica Mary za dlaku izbjegla nesreću sa skuterom

25.07.2024 u 22:21

Bionic
Reading

Još uvijek pljušte komentari nakon što se pojavila snimka na kojoj je dansku kraljicu Mary gotovo pregazio električni skuter u Nuuku na Grenlandu

Supruga danskog kralja rođena u Australiji bila je vidno potresena na snicmci te se vidjelo kako drhti od straha nakon incidenta u Nuuku koji je sve šokirao.

Incident se dogodio ranije ovog mjeseca dok su kraljica Mary i njezin suprug kralj Frederik posjetili Genland, zajedno sa svojom djecom kćerkom Josephine i sinoom Vincentom.

Iako je posjet prošao u najboljem redu, jedna je situacija izmaknula kontroli i na svu sreću nije završila kobno po omiljenu kraljicu. Danska kraljica je na snimci koja se pojavila okružena stanovnicima toga grada koji su je željeli pozdraviti, ali u jednom se trenutku jasno vidjelo da je stariji muškarac na tamnosivom skuteru gotovo srušio Mary,

LJETNA REZIDENCIJA

Nasmijani i raspoloženi: Kralj i kraljica u dosad najležernijim ljetnim izdanjima

Pogledaj galeriju

Kraljica je zamalo izgubila ravnotežu i pala na tlo, ali je pokazala veliku pribranost kada je osiguranje uskočilo.

Snimku incidenta dobila je danska novinska agencija Ekstra Bladet, koja je dobila potvrdu odjela za komunikacije kraljevske kuće da kraljica nije bila ozlijeđena. Svjedoci su ostali bez daha dok su gledali kako skuter udara u kraljicu.

Mnogi su komentirali kako se vidjelo da je Mary bila vidno potresena te da ju je jako zaboljelo.

'Mora da jako boli kad skuter udari pri takvoj brzini', komentirali su mnogi te su primijetili kako su kraljičine oči bile pune suza.

'Policija ju je odmah okružila i maknula od tamo', rekao je kasnije svjedok incidenta.

Drugi su izrazili i svoje nezadovoljstvo službom koja se bavi osiguranjem kraljice rođene na Tasmaniji te da to nikako nije dobro odrađeno, a brojni komentari odnosili su se i na to kako je skuter uopće mogao biti toliko blizu nje.