U NAJVEĆOJ TAJNOSTI

Spakirali su kofere: Eva Mendes i Ryan Gosling spremni su za novo poglavlje života

27.10.2024 u 13:17

Bionic
Reading

Baš kao što je to nedavno napravila njezina imenjakinja Eva Longoria, i životu Los Angelesu zamijenila onim u Španjolskoj, i Eva Mendes je otkrila kako su ona i Ryan Gosling s djecom preselili 's druge strane bare'

Nakon mjeseci nagađanja, Eva Mendes napokon je potvrdila kako su ona i Ryan Gosling, sa svoje dvije djevojčice, započeli novi život i to u Engleskoj. U razgovoru za The Sunday Times of London Eva je otkrila da se posljednja četiri mjeseca cijela obitelj privikava na život u Londonu.

Eva je otkrila i kako je u kratkom roku postala pravi anglofil, a ona, Ryan, Esmeralda (10) i Amada (8) pronašli su savršen dom u poznatoj četvrti Notting Hill.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

'Mi smo u Notting Hillu tako da imamo pristup zajedničkim vrtovima. Uistinu, to je čarobno', otkrila je Eva Mendes ne štedeći riječi hvale na područje koje je postalo poznato zahvaljujući istoimenom filmu s Juliom Roberts i Hughom Grantom u glavnim ulogama, a tijekom godina postalo je utočište slavnih.

Obiteljski izlazak

Ryan Gosling i Eva Mendes također uživaju na Olimpijskim igrama

Pogledaj galeriju

Iako su tamo poprilično kratko, Eva se već sprijateljila s nekim mamama koje su, kako kaže, 'uvijek raspoložene za razgovor o vremenu'.

Inače, razlog njihove selidbe i odabir upravo te lokacije krije se u poslovnom angažmanu glave obitelji. Naime, nedaleko njihovog doma nalazi se filmski studio Shepperton gdje Ryan Reynolds trenutno snima znanstveno-fantastični film 'Hail Mary'.