esmeralda i amada

Strogi režim: Eva Mendes otkrila zašto njezine kćeri ne smiju koristiti mobitele

21.10.2024 u 15:44

Bionic
Reading

Popularna glumica Eva Mendes odlučila je da će njezine kćerkice biti školovane od doma, a u njihov odgoj nije htjela uključivati ni dadilje. Ryan Gosling i Eva djevojčicama žele pružiti što normalnije odrastanje, no štite li ih ipak previše od stvarnog svijeta?

Glumica Eva Mendes i njezin partner Ryan Gosling poznati su po svom neuobičajenom režimu roditeljstva. I dok razni celebrityji svoju djecu redovito objavljuju na društvenim mrežama dijeleći raznorazne obiteljske trenutke, ovaj je glumački par odlučio da lica svojih djevojčica neće pokazivati.

Osim toga, popularna je glumica odlučila da neće prihvaćati glumačke angažmane kako bi se mogla u potpunosti posvetiti roditeljstvu i odgoju 10-godišnje Esmeralde i 8-godišnje Amade.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Eva Mendes i Ryan Gosling ne žele da se djeca osjećaju 'privilegirano'

Mendes je pozornost već privukla rekavši kako njezine djevojčice nemaju dadilje već ih Gosling i ona odgajaju uz pomoć baka-servisa, a njezina posljednja izjava također razlikuje obitelj od ostalih imućnih obitelji.

Iako brojna djeca imućnih celebrityja bez problema dobivaju skupe poklone, od skupih odjevnih komada do precijenjenih gadgeta, Eva Mendes otkrila je u intervjuu za Sunday Times da Esmeralda i Amada nemaju pametne telefone, a tako ni profile na društvenim mrežama.

Mendes je imanje pametnih telefona usporedila s hodanjem ulicom usred noći te dodala: 'Znam da zvuči ekstremno, ali to je ono što ja osjećam.'

Glumica je također ispričala kako pokušava dati svojoj djeci perspektivu njihovog privilegiranog odrastanja: 'Objašnjavam im što ja nisam imala, što Ryan nije imao kad je bio mali, koliko smo se morali boriti, mračne dane kad smo živjeli od plaće do plaće, i ovo i ono, ali oni zapravo nikada neće shvatiti osim ako to ne dožive.'

Obiteljski izlazak

Ryan Gosling i Eva Mendes također uživaju na Olimpijskim igrama

Pogledaj galeriju