BEZ OBJAŠNJENJA

Split trese groznica Ultre, ali otkaz u zadnji tren zadao bolan udarac festivalu

12.07.2024 u 20:57

  • +11

Ultra u Splitu

Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Bionic
Reading

Sve je spremno za prvu večer 10. Ultra Europe festivala, a Split je ovih dana pod opsadom partijanera u otkačenim opravicama

Ultra Europe festival održat će se ovoga vikenda u Parku mladeži gdje se očekuju tisuće posjetitelja iz cijeloga svijeta.

No otkazivanje nastupa poznatog švedskog DJ Sebastiana Ingrossa iznenadilo je fanove.

Nakon što je bez objašnjenja uklonjen sa satnice jubilarne 10. Ultre u Splitu, oglasio se i sam DJ.

'Srce mi se slama što vam moram ovo reći, ali zbog nepredviđenih okolnosti neću moći nastupati na Ultri u Hrvatskoj večeras. Moj brat Axwell će sutra tamo predstavljati Swedish House Mafiju. Žao mi je što ne mogu biti tamo', poručio je kratko fanovima koje je razbjesnilo kada su vidjeli da Ingrossa više nema na rasporedu za večerašnje nastupe na Main Stageu.

'Trebamo li se pretvarati da Sebastian više nije u postavi i prihvatiti to bez ikakvih informacija od bilo koga? Ovo je ludo', 'Ja kupim karte samo zbog Sebastiana i onda ništa', 'Gdje je Sebastian Ingrosso?', 'Želimo objašnjenje', pišu ljutiti posjetitelji u komentarima na društvenim mrežama, piše Slobodna Dalmacija.

Ingrosso je trebao nastupati večeras u 00:35, između KSHMR-a i Armina van Buurena. Međutim, satnica je samo pomaknuta pa u 00:35 večeras nastupa KSHMR.

A kao DJ-ica ove će se godine okušati i Ivana Knoll, naša najpoznatija navijačica koja je za Dalmatinski portal otkrila kako se veseli nastupu.

Odjevena u izazovni kombinezon ispričala je i da njezina ljubav prema glazbi traje još od srednje škole.

'Prvi put sam na Ultri kao DJ. Ljubav prema glazbi se davno rodila, još dok sam bila u srednjoj školi. Tada sam govorila svojima da želim biti DJ i napustiti fakultet. U to vrijeme je to bila nemoguća misija. Sada kada sam ostvarila u životu sve što sam htjela, od fakulteta koji sam magistrirala, otvorila svoj bikini brend, postala najpraćeniji influencer u Hrvatskoj, onda sam rekla da mi treba nešto novo, jer me prestalo ispunjavati. Tada sam rekla, idem u moju najveću ljubav, a to je DJ-ranje', rekla je Knoll koja će stati za pult u 22 sata.

'Svirat ću komercijalno. Iznenadit ću, vidjet ćete', rekla je Ivana Knoll.