PRAVA SRETNICA

Spojila ugodno s korisnim: Maja Lena Lopatny uživa u morskim radostima na jugu Hrvatske

11.08.2020 u 15:25

Bionic
Reading

Možda se prije nekoliko godina tome nije nadala, ali Maja Lena Lopatny posao je voditeljice zamijenila onim u turizmu. Već nekoliko sezona radi na promociji luksuznog resorta s Korčule, a prednost ovog posla svakako je uživanje u istraživanju tamošnjih prirodnih ljepota

Više od pet mjeseci godišnje kći glumice Mije Begović već nekoliko sezona provodi na Korčuli. Tamo je zaposlena u turizmu, točnije u marketinškom odjelu luksuznog resorta.

Nekadašnja voditeljica, magistrica novinarstva Maja Lena Lopatny, nije ni sanjala da će ju život dovesti do ove uloge, ali u njoj naprosto uživa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

•Unreal 🤍•

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Posebice u ljetnim mjesecima, kada može spojiti ugodno s korisnim. Zgodna plavuša tako se putem svog Instagram profila, brojnim pratiteljima, ponekad pohvali na kakvim rajskim plažama ima priliku uživati.

Sada je objavila svoju golišavu fotku iz mora, točnije iz uvele Žitna, smještene na južnom dijelu otoka s kojeg se pruža nevjerojatan pogled na susjedno Lastovo i Lastovnjake.

Tirkizno, čisto more, oduševili su Maju Lenu koja je u zlatnom bikiniju brzo uskočila okupati se. Epitetom nerealno, ova je poznata Zagrepčanka opisala prizor koji ju je dočekao toga dana.