posljedica nesreće

Što se dogodilo s licem Zaca Efrona? Svi samo o tome govore

03.07.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Obožavatelji ističu kako im se teško fokusirati na radnju hit filma jer im izmijenjeno lice Zaca Efrona ometa pažnju. Tvrde kako je njegova čeljust posve drugačija - i u pravu su

Nakon što je film 'A Family Affair' premijerno prikazan na Netflixu 28. lipnja obožavatelji Zaca Efrona još su jednom počeli s postavljanjem pitanja - što je slavni glumac učinio sa svojim licem?

Holivudska zvijezda u ovoj romantičnoj komediji glumi s Nicole Kidman i Joey King, a najviše pozornosti privukao je upravo svojim izgledom, koji je vidno drugačiji nego prije nekoliko godina.

No, nije riječ o promjenama nastalima plastičnoj kirurgiji s ciljem estetskih zahvata i bilo kakvog pomlađivanja, već o sanaciji ozljede doživljene prije tri godine, o kojoj se glumac odavno izjasnio.

Naime, nakon što je 2021. godine zvijezda 'Baywatcha' osvanula u mjuziklu 'Earth Day' Billa Nyea, pokrenuta je lavina komentara šokiranih fanova koji su ga jedva prepoznali. Ovakve reakcije iznenadile su i samog Zaca, koji je tada u intervjuu za Men's Health pojasnio kako je sve posljedica ozljede doživljene kod kuće.

Ispostavilo se da je operacija bila nužna nakon što je kućom trčao u čarapa i poskliznuo se te licem udario u granitni ugao fontane i izgubio svijest. Tvrdi da mu je dio čeljusti visio s lica kad se probudio.

Zac Efron Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zbog toga je morao na operaciju i fizikalnu terapiju, a kako dio mišića u licu više nije imao, oni koji se koriste pri žvakanju morali su kompenzirati druge koji više nisu bili zdravi. Tako je došlo do trenutne promjene i širenja čeljusti.

Efron u početku nije bio svjestan da je njegova nesreća izazvala toliku buru na internetu, sve dok ga nije nazvala majka i zabrinuto upitala je li se zaista podvrgnuo plastičnoj operaciji. No, ne dopušta da mu takva nagađanja i negativni komentari poremete mir.

'Kad bi mi bilo toliko bitno što drugi misle o meni, definitivno ne bih mogao raditi ovaj posao', rekao je glumac.

A Family Affair | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Na sve su se sada nadovezali bolje upućeni obožavatelji, koji su užasnuti što ponovno moraju braniti svog miljenika od optužbi da 'izgleda kao Shrek', kada je sve u stvari posljedica nesreće.

'Komentari o licu Zaca Efrona svaki mjesec iznova postaju viralni i svaki mjesec iznova netko mora objasniti što se dogodilo njegovoj čeljusti, kako je sve posljedica rekonstruktivne operacije, a ne estetski zahvat... Umorni smo svi od toga', napisao je jedan fan nakon stotina komentara zgroženih obožavatelja koji su tvrdili da je narušio svoju ljepotu i postao neprepoznatljiv.