englezi u finalu

Strastveni navijač: Kralj Charles ima važnu poruku za englesku repku

11.07.2024 u 15:01

Bionic
Reading

Osim princa Williama kojeg smo već ranije upoznali kao strastvenog ljubitelja nogometa, svoju ljubav prema sportu ne krije ni kralj Charles III. Engleskoj je momčadi poslao šaljivu poruku pokazavši da je srčano proživljavao dosadašnje utakmice

Kraljevska obitelj veliki je pokrovitelj sporta, a ovih dana posebno su posvećeni nogometu. Nakon jučerašnje pobjede Engleza nad Nizozemcima te plasmana u finale ovogodišnjeg nogometnog prvenstva, kralj Charles III. pridružio se čestitkama te reprezentaciji poslao simpatičnu poruku.

I dok su Hrvati već odavno navikli na nogometne drame produžetaka i penala, Englezima takve utakmice očito malo teže padaju, zbog čega se našalio i sam kralj pozvavši engleske nogometaše da izbjegnu dramatične situacije tijekom finalne utakmice koja će se održati ove nedjelje.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

'Moja supruga i ja pridružujemo se cijeloj našoj obitelji u najtoplijim čestitkama za ulazak u finale UEFA Europskog prvenstva - i u slanju naših najboljih želja za nedjeljnu utakmicu. Ako vas smijem ohrabriti da osigurate pobjedu prije nego što bude potrebe za čudesnim golovima u zadnjoj minuti ili još jednom dramom s jedanaestercima, siguran sam da bi stres na kolektivni puls i krvni tlak nacije bio znatno smanjen', našalio se kralj Charles u poruci poslanoj reprezentaciji.

Kralj Charles tako se našalio nadovezavši se na nedavnu dramu koju su prošli engleski navijači, uključujući izjednačenje u posljednjem dahu u drugom kolu protiv Slovačke i trijumf iz penala protiv Švicarske u četvrtfinalu.

UŽIVIO SE U UTAKMICU

Princa Williama ponijele emocije pa radio grimase, sad znamo na koga je nestašni princ Louis

Pogledaj galeriju

Princ William veliki je ljubitelj nogometa

Princ William strastveni je navijač Aston Ville pa je za njega ova pobjeda ima još i veće značenje. Pobjednički pogodak u 90. minuti postigao je upravo napadač Aston Ville Ollie Watkins te tako poslao Englesku u njihovo prvo finale Eura na stranom terenu.

'Kakva ljepota, Ollie! Čestitamo Engleska!', napisao je na društvenim mrežama.

Koliko je strastven oko nogometa William je pokazao na nekoliko utakmica tijekom ovogodišnjeg Eura, a posebno je oduševio na utakmici između Engleske i Danske u Frankfurt Areni. Tamo je susreo danskog kralja Frederika, pozdravio ga na fair-play način, a onda vatreno navijao za englesku momčad.

S obzirom da je u svečanoj loži Dusseldorf Arene pratio Engleze u utakmici četvrtfinala protiv Švicarske, očekuje se njegov dolazak i na nedjeljno finale koje će se održati u Berlinu.

na tribinama

Sad je jasno na koga je nestašni princ Louis: I princa Williama ponijelo je nogometno ludilo

Pogledaj galeriju