oslobođen optužbi za ubojstvo

Suze, kontroverze i sedmero djece: Tko je žena koja je plakala s Alecom Baldwinom?

13.07.2024 u 09:48

Bionic
Reading

Hilaria Baldwin potrčala je u zagrljaj 25 godina starijem suprugu Alecu, nakon što je slavni glumac oslobođen optužbi za ubojstov

Alec Baldwin napokon je dočekao kraj višegodišnjih suđenja za ubojstvo iz nehaja Halyne Hutchinson na setu snimanja filma 'Rust', koju je usmrtio hicem iz pištolja u kojem su trebali biti umjetni metci. Kada ga je sudac proglasio nevinim, u suzama mu je u zagrljaj potrčala Hilaria, s kojom je u braku od 2012. godine.

Hilaria Baldwin, rođena kao Hillary Lynn Hayward-Thomas, poznata je američka instruktorica joge, autorica i poduzetnica. Vodi studio joge u New Yorku te je napisala nekoliko knjiga o zdravlju i wellnessu, uključujući 'The Living Clearly Method', koja kombinira jogu s principima zdravog načina života.

Tko je supruga Aleca Baldwina?

Svoj utjecaj često koristi za promicanje zdravlja i sudjelovanje u raznim dobrotvornim i humanitarnim aktivnostima, no kontroverze je nisu zaobišle.

Alec Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: Luis Sánchez Saturno/POOL / Zuma Press / Profimedia

Naime, nakon što je godinama naglašavala svoje španjolsko podrijetlo i etnički identitet, u prosincu 2020. otkriveno je da je rođena i odrasla u SAD-u te je njen španjolski naglasak zapravo - lažan.

Nakon što su ove informacije izašle na vidjelo, Hilaria je objavila video na Instagramu u kojem objašnjava da je odrasla u SAD-u, ali da je često putovala u Španjolsku gdje su joj roditelji trenutno nastanjeni. Također je navela da je kod kuće odrastala dvojezično, govoreći i engleski i španjolski jezik.

Kontroverze su joj narušile ugled, ali i ojačale brak

Ova kontroverza izazvala je veliki interes javnosti i medija. Mnogi su kritizirali Hilariju zbog lažnog predstavljanja i tvrdili da je koristila španjolski identitet za vlastitu korist u medijima i industriji wellnessa.

Alec Baldwin je branio svoju suprugu, ističući da su optužbe nepravedne i da je ona uvijek bila transparentna o svom životu. Međutim, mnogi su kritičari i dalje bili skeptični prema njenim objašnjenjima.

Kontroverze o njenom podrijetlu, ali i teško suđenje i traume kroz koje je prolazio slavni glumac od kobne 2021. samo su ojačale njihov brak. Hilaria je često izražavala podršku Alecu na društvenim mrežama, dijeleći postove o njegovoj snazi i ljubavi prema obitelji. Pohvalila je njegovu sposobnost da se nosi s teškom situacijom i izražavala ljubav i solidarnost.

Supruga je najveća podrška Alecu Baldwinu

Bila je uz njega i tijekom obraćanja medijima, naglašavajući i da je incident bio tragična nesreća i da je Alec duboko pogođen gubitkom Halyni Hutchins. Također je govorila o emocionalnom utjecaju incidenta na njihovu obitelj.

Koliko mu je to značilo, najbolje govori Alecov post nakon što su prvi puta odbačene sve optužbe protiv njega:

'Sve što imam dugujem ovoj ženi', jasno je poručio slavni glumac, koji je nakon današnje konačne oslobađajuće presude suze otpustio u njenom zagrljaju te sve proslavio poljupcima u sudnici.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević