svladale su je emocije

Linda Evangelista pred obožavateljima se slomila prisjećajući se svoje karijere

17.09.2023 u 22:56

  • +6

Linda Evangelista

Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Lindu Evangelistu svladale su emocije kada se tijekom ovog vikenda pojavila u Cadogan Hallu tijekom Tjedna mode u Londonu

Kultni 58-godišnji supermodel stigao je ondje radi proslave svoju prvu knjigu s fotografom Stevenom Meiselom. Modna zvijezda briznula je u plač dok je publici govorila o svom partnerstvu sa Stevenom i svojoj izvanrednoj karijeri.

Linda je s legendarnim fotografom surađivala više od 35 godina i par je stvorio neke od najupečatljivijih i najutjecajnijih fotografija u povijesti mode. Njihova knjiga je zapanjujuća posveta jednoj od najslikovitijih i najdugotrajnijih modnih suradnji i sadrži više od 180 fotografija snimljenih tijekom 25 godina. Slavi njihovo jedinstveno prijateljstvo i trajan utjecaj na umjetnost, modu i fotografiju.

Tijekom ekskluzivnog događaja, Linda se obratila prepunom gledalištu i podijelila uvide u izvanrednu suradnju, kao i priče iza scene o svom iskustvu kao jednog od vodećih svjetskih supermodela. No, kako se prisjećala i govorila o svom stratosferskom usponu do slave, Linda se emocionalno slomila. U očima su joj bile vidljive suze, a u jednom trenutku dlanom je prekrila usta.

Za ovu prigodu Linda Evangelista izgledala je vrlo chic noseći crni baloner, džemper s visokog ovratnika u boji senfa i midi suknju. Stajling je upotpunila upadljivom zlatnom ogrlicom, kao i srebrnim narukvicama na jednom zapešću.

Inače, nekada jedna od najljepših žena svijeta, na čiju su ljepotu padali slavni muškarci, otkrila je da joj je 2018. dijagnosticiran karcinom dojke. Nakon što se podvrgnula obostranoj mastektomiji, mislila je da je napokon to iza nje, karcinom se 2022. vratio. Iako se povrgla operaciji, priznala je kako i dalje živi u strahu da će se karcinom vratiti.

A karcinom dojke nije jedini udarac koji joj je život zadao. Njezino prvo pojavljivanje nakon godina izbivanja s javne scene šokiralo je sve. Njezino lice bilo je u potpunosti nateklo, a ona više nije bila ni sjena one ljepotice koja je 90-ih suvereno vladala modnim svijetom.

  • +5
Linda Evangelista sa sinom Augustinom Izvor: Profimedia / Autor: Barbara Hine / imago stock&people / Profimedia