PREKINULA ZARUKE?

Sve su glasnija šuškanja: Uoči Oscara Lady Gaga proživljava privatnu dramu

14.02.2019 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što je na dodjeli Grammyja snimljena bez skupocjenog zaručničkog prstena, krenula su nagađanja kako je Lady Gaga, uoči Oscara, prekinula zaruke sa svojim dugogodišnjim partnerom Christianom Carinom

Dolazak Lady Gage, u raskošnoj srebrnoj haljini bez naramenica s dramatičnim detaljem volana i visokim prorezom koji je otkrivao crnu podstavu s potpisom Heidi Silmane, na ovogodišnju dodjelu Oscara ostavio je sve bez riječi. No, jedna stvar mnogima je 'zapela' za oko.

Iako je oko vrata stavila skupocjenu Tiffanyjevu ogrlicu, kao i naušnice iz iste kolekcije, sa prstenjaka je nedostajao njezin zaručnički prsten niti ju je ovoga puta na crvenom tepihu nije pratio njezin zaručnik Christian Carino. Naravno da je to odmah potaklo glasine o krizi u njihovoj vezi, a obožavatelji se zabrinuto pitaju znači li to da je samo desetak dana prije ovogodišnjeg Oscara, koji zbog nominacija neće propustiti, Lady Gaga ponovno sama.

'Je li itko primjetio da Lady Gaga više ne nosi zaručnički prsten?', napisao je je jedan obožavatelj, dok je drugi dodao: 'Poprilično sam zabrinut jer Lady Gaga večeras nije imala zaručnički prsten. Samo želim da je sretna.'

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ako je vjerovati pisanju In Touch Weeklyja, još prošlog tjedna, na ručku organiziranom za nominirane za Oscara, Lady Gaga na ruci je ponosno nosila zaručnički prsten, koji je sada netragom nestao, a prošlog mjeseca Carino ju je pratio na dodjelama SAG i Zlatni globus.

Jesu li zaruke doista sada već stvar prošlosti doznati će se vjerojatno upravo na dodjeli Oscara. Ukoliko dođe bez pratnje Christiana Carina, to će biti jasni znak, jer sama Lady Gaga neće se zasigurno oglasiti na tu temu.