'devet potpunih stranaca'

Svi naveliko govore o novoj seriji s Nicole Kidman, a evo o čemu se radi u njoj

27.08.2021 u 06:53

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Nicole Kidman ponovno je udružila snage s tvorcem hitova 'Male laži' i 'Slom' Davidom E. Kelleyjem i za ljeto su spremili sljedeći veliki televizijski hit 'Nine Perfect Strangers'

Osmodijelna serija adaptacija je uspješnog romana Liane Moriarty, koja je i izvršna producentica serije, a napisala je i jednu epizodu. Opravdano je vjerovati da nas čeka veliki hit jer su se i 'Male laži' zasnivale na istoimenoj knjizi ove autorice koja je na nagrađivanoj adaptaciji usko surađivala s Kidman i Kellyjem.

Kidman u seriji utjelovljuje naizgled spokojnu ravnateljicu tajanstvenog wellness centra naziva Tranquillum, koji pruža mirno utočište za devet umornih gosti pod stresom. Međutim stvari se polako počinju komplicirati i gosti ubrzo otkrivaju da njihov bijeg od stresa ima svoju cijenu. Idilično mjesto koje im obećava put do prosvjetljenja počinje pokazivati i svoju zlokobnu stranu, koja prijeti njihovom propašću.

  • +25
Nine Perfect Strangers Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Izuzetno sam ponosna što smo se uspjeli skupiti prošle godine i tijekom pandemije Covida-19 dovesti snimanje 'Nine Perfect Strangers' u Australiju. Partnerstvo s Melissom McCarthy, ponovna suradnja s Davidom Kelleyjem, Liane Moriarty i mojim produkcijskim kohortama, udruživanje snaga s Huluom u SAD-u i napokon ugovor o globalnoj distribuciji s mojim kućnim studijem Amazonom... Zvijezde su mi se posložile i ja sam oduševljena', navodi u priopćenju Nicole Kidman.

U impresivnoj glumačkoj postavi, uz Kidman koja glumi wellness guruicu Mashu, je za Oscara nominirana Melissa McCarthy. Ona glumi romantičnu autoricu romana Frances Welty koja u Mashino zdravstveno odmaralište dolazi na 'potreban popravak'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Među ostalim gostima centra su odvjetnik za razvode kojeg glumi Luke Evans, Regina Hall kao samohrana majka, Melvin Gregg i Samara Weaving, koji glume bogat, ali razdražljiv par, te Michael Shannon, Bobby Cannavale i Grace Van Patten. Osoblje Tranquilluma glume Manny Jacinto i Tiffany Boone.

Prve tri epizode serije bit će objavljene na Amazon Prime Videu u petak 20. kolovoza, a preostalih pet će stizati u tjednom ritmu do završne epizode 24. rujna.