POZOR, AKCIJA!

Svi su ludi za filmovima o pljačkama - imamo dva koja ne želite propustiti

22.10.2022 u 21:04

Bionic
Reading

Pickbox NOW opskrbio je sve ljubitelje akcije nezaboravnim filmovima o pljačkama

Filmovi o pljačkama su prepuni napetosti, akcije, drame, nepredvidljivih zapleta i raspleta, miješanja privatnog i profesionalnog – nije ni čudno što su toliko popularni među publikom! Ako ste raspoloženi za akcijski film o pljačkama – Pickbox NOW opskrbljen je filmovima o pljačkama, a ovdje izdvajamo dva hvaljena favorita!

Pljačka u Hatton Gardenu (The Hatton Garden Job)

Film Pljačka u Hatton Gardenu inspirirana je stvarnom pljačkom iz travnja 2015. godine koja se dogodila u tvrtki Hatton Garden. U pitanju je jedna od najvećih pljačka u engleskoj povijesti. Radnja započinje izlaskom iskusnog misterioznog pljačkaša iz zatvora. Nakon povratka kući dobiva neodoljivu priliku za pljačku strogo čuvanog trezora u vrijednosti od 200 milijuna funti. Kako bi ostvario ambicioznu pljačku odluči zaposliti staru ekipu pljačkaša koji sposobni za baš sve. Uslijedit će mnoge prepreke i obračuni s mafijom kako bi pljačkaši došli do željenog blaga. Glavni dio glumačke postave čine glumci Larry Lamb, Phil Daniels, Matthew Goode i Joely Richardson.

Posljednja pljačka (Sexy Beast)

Bivši gangster i poznati obijač sefova Gary 'Gal' Dove namjerava ostaviti iza sebe dane kriminala i otići u skromnu mirovinu. Zato odlazi sa svojom suprugom Deedee u Španjolsku kako bi lagodno živio i uživao s obitelji i prijateljima. Jednog dana na kućnom pragu pojavi se njegov bivši suradnik i brutalni gangster Don Logan koji ga tjera da prihvati novi ambiciozni posljednji posao – pljačku banke. Nisu ni pomislili da će pljačka imati ozbiljne posljedice. Film ne bi bio isti bez talentirane glumačke postave: Ray Winstone, Amanda Redman, Ben Kingsley, Ian McShane, James Fox, Cavan Kendall, Julianne White, Álvaro Monje i drugi rasturaju u svojim ulogama. Uspješnost filma dokazuju i 21 nagrada i 21 nominacija (među njima i jedna nominacija za Oscara i BAFTA-u).