voli biti u domovini

Tajči je ponovo u Hrvatskoj: Više je posebnih razloga za njezin dolazak

09.10.2024 u 17:40

Bionic
Reading

Našu legendarnu pjevačicu mnogi ponajprije pamte kao pobjednicu Jugovizije u Zadru s pjesmom 'Hajde da ludujemo', te po osvojenom visokom 7. mjestu na Pjesmi Eurovizije u Zagrebu 1990. godine. Danas se bavi glazbom, pisanjem i coachingom, a premda već dugi niz godina s obitelji živi u Americi, srce (i poneka obaveza) je često dovede do Hrvatske

Tatjana Cameron Tajči doputovala je u Hrvatsku krajem rujna. I ove godine održava se njezin 'Transformativni Retreat and Sea Cruise' na brodu koji plovi Jadranom.

Kako je ranije objasnila, njoj je taj program pomogao u borbi s depresijom, anksioznošću, bračnim razmiricama, borbi sa suprugovom bolešću i njegova smrt. Namijenila ga je svima 'koji žele napredovati u karijeri, usvojiti zdrave navike, početi nove projekte, živjeti život o kakvom sanjaju ili se samo žele pridržavati dijete da bi izgubili kilograme'.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Plovi po Jadranu

Tajči se danima javlja na Instagramu i pokazuje kako igleda njezin trenutni boravak u Dalmaciji, a ovih dana je održana i promocija knjige domaće spisateljice Maše Kolanović 'Underground Barbie' s glasom od zvijezde devedesetih koja je objavljena na aplikaciji Book&zvook. Ondje se mogu naći i Tajčini memoari, audio knjiga (ne)Slomljena.

Inače, pjevačica je u sretnoj vezi s glazbenikom, Davidom Langleyom s kojim i poslovno surađuje, a spojila ih je upravo ljubav prema glazbi. Moglo bi se reći da glazbenica uistinu živi svoje najljepše dane.

Tatjana Cameron Tajči Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL