vraća se na velika vrata scene

Thompson raspametio fanove, najavio drugi koncert nakon dvije godine pauze

31.07.2024 u 09:40

Bionic
Reading

Nakon što je u svega nekoliko sati rasprodan koncert u Imotskom na stadionu Gospin dolac, Marko Perković Thompson najavio je svoj novi nastup. Ta je informacija oduševila njegove obožavatelje koji su ga željni vidjeti

Stranica 'Imotski ne zaboravi' objavila je kako će Marko Perković Thompson održati koncert u Dugopolju 16. kolovoza.

Udovoljit će fanovima

'Nakon velikog broja obožavatelja koji zbog ograničenog kapaciteta stadiona nisu uspjeli doći do ulaznice za Thompsonov koncert u Imotskom 8.8. 2024., a kako bi udovoljili svima vama koji ste željeli prisustvovati tom spektaklu, obratili smo se Thompsonu sa zamolbom i željom za organizacijom još jednog koncerta', objavljeno je stranici.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Dodali su kako je glazbenik pristao na još jedan koncert do izlaska njegovog novog albuma.

'Sa zadovoljstvom objavljujemo kako organiziramo još jedan Thompsonov koncert, a zbog lakšeg dolaska i većeg kapaciteta, ovaj put smo se odlučili za stadion u Dugopolju koji udovoljava svim kriterijima za organizaciju ovako velikog spektakla kakav i planiramo prirediti i to 16. 8. 2024. Naime, kako je i poznato, radi se o najvećoj raskrsnici u Dalmaciji gdje će posjetitelji sa sviju strana vrlo lako ući, izići i parkirati'.

>> U Thompsonovo ime skupljaju novac za navodnu operaciju srca njegovog sina, iz pjevačevog tima poručili: 'Ne nasjedajte na prevare' <<

RASPAMETIO OBOŽAVATELJE

[FOTO] Marko Perković Thompson održao koncert na Stradunu povodom Dana branitelja

Pogledaj galeriju

Nadamo se kako ćemo ovim koncertom i lokacijom omogućiti svima Vama koji niste uspjeli doći na koncert u Imotskom i bez obzira na to što smo i ovdje ograničeni brojem posjetitelja, da uspijete nabaviti svoju ulaznicu', napisali su i poručili da će dan početka prodaje ulaznica objaviti kroz nekoliko dana.

Nedavno objavio novu pjesmu

Inače, prije nekoliko tjedana otkriveno je i da je upravo glazbenikom sin, Ante Mihael zaslužan da mu se otac vrati pjevanju, na veliku radost njegovih fanova. Thompson je krajem lipnja objavio pjesmu 'Ako ne znaš šta je bilo'. Nastala je u suradnji s bendom Hrvatska ruža, a tekst potpisuju Neno Ninčević i Thompson.

  • +3
Marko Perković Thompson Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX