u najdražem društvu

Tko bi joj dao toliko godina? Neda Ukraden puhala u svjećice s brojkom 71 na torti

16.08.2021 u 11:15

Bionic
Reading

I ove godine seksi baka Balkana svoj je rođendan obilježila na Instagramu. Tradicionalno je pozirala u jednodijelnom bijelom badiću, u kojemu je do izražaja došla njezina zavidna figura

'Zahvalna za sve lijepo i dobro u mom životu, nazdravljam svima na ovaj moj dan. U zdravlje', poručila je Neda Ukraden svima. Slavila je rođendan u Crnoj Gori s kćeri Jelenom, zetom i unucima, 9-godišnjim blizankama Aleksandrom i Nedom te 6-godišnjim Dušanom, s kojima je puhala svjećice na svojoj torti.

Među prvima je pjevačici, koju nazivaju najseksi baka Balkana i balkanska Tina Turner, čestitala mlađa kolegica Nina Badrić. 'Od srca neka je sve zdravo i blagoslovljeno! Sretan rođendan, draga Nedo', poručila je, a onda su krenule pljuštati lijepe želje i znanih i neznanih.

'Učila sam od mnogih, od nekih kako treba, od nekih kako ne treba! Svakako sam htjela izbjeći sudbinu nekih zvijezda koje su razočarane i bolesne završavale same u bijedi, pa sam se dobar dio života obrazovala za neke druge stvari. Premda se nisam okušala u tim drugim profesijama, bar sam imala neku sigurnost u slučaju da slava krene nizbrdo', nedavno je Neda izjavila u razgovoru za tportal.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL