GABRIJELA PILIĆ

Tko je zapravo svestrana plesačica koja je od Slavka Sobina napravila profesionalca na podiju

09.04.2019 u 06:19

Bionic
Reading

Ona je jedna od naših najtrofejnijih sportskih plesačica. U ples se zaljubila kao djevojčica i od tada niže uspjehe. U paru s Ištvanom Vargom osvojila je 16 naslova državnih prvaka u latinsko-američkim i standardnim plesovima, a hoće li joj pobjeda poći za rukom i uz glumca Slavka Sobina s kojim trenutno pleše u natjecanju 'Ples sa zvijezdama' ostaje tek vidjeti

Zbog svog iznimnog talenta koji je brusila od ranog djetinjstva, Gabrijela Pilić pokazala se kao izvrsna plesna partnerica i mentorica glumcu Slavku Sobinu s kojim iz tjedna u tjedan dobiva samo dobre kritike stručnog žirija. Sobin i simpatična brineta jedan su od favorita ovogodišnjeg showa 'Plesa sa zvijezdama', a javnost malo toga zna o ovoj šarmantnoj plesačici.

Gabrijela Pilić plesom se bavi od djetinjstva, a istovremeno je najtrofejnija hrvatska sportska plesačica. U paru s kolegom Ištvanom Vargom osvojila je 16 naslova državnih prvaka u latinsko-američkim i standardnim plesovima, te kombinaciji 10 plesova. Zajedno su bili uspješni i na mnogim međunarodnim natjecanjima te redoviti predstavnici na europskim i svjetskim prvenstvima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njezina glavna preokupacija je ples, pa drži individualnu plesnu poduku (sportski ples/društveni plesovi, priprema mladence za prvi ples i smišlja im koreografije, a isto tako učiteljica je i grupnih plesnih tečajeva.

  • +7
Ples sa zvijezdama 3. epizoda Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV

Istovremeno studirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je nedavno i diplomirala na što je najviše bila ponosna njezina majka.

'Majka je dočekala, a mislila je da neće', pohvalila se Gabrijela fotografijom ispred fakulteta na dan službene promocije za koju se posebno dotjerala.

U slobodno vrijeme ova 30-godišnjakinja najčešće je u zagrljaju voljenog muškarca. Srce joj je osvojio Marin Komadina, koji se bavi korporativnim menadžmentom unutar grupacije Jadranka hoteli.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

December kind of love ❤️

Objavu dijeli Gabriela Pilić (@gabriela.pilic)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

💙💜 #kissme

Objavu dijeli Gabriela Pilić (@gabriela.pilic)

Kada god im to prilike u poslovnom ritmu dozvoljavaju, par putuje po svijetu. Prošle zime uživali su u Budimpešti dok su ljeta rezervirana za Lošinj za koji je Marin vezan i poslovno.

'Ovo je definitivno najljepši ples večeras. Gabriela gušta u tvojim rukama', 'Po prvi puta sam se u ovoj sezoni naježio. Bilo je plesa, glume. Vjerujem da ti je lijepo plesati s Gabrielom. Mislim da ti imaš apsolutno sve jer imaš Gabrielu i ako je poslušaš sve će biti dobro', samo su neku od komentara žirija 'Plesa sa zvijezdama' koji neprestano hvali talentiranu Gabrijelu i korake Slavka Sobina kojima ga je podučila.

Riječi hvale za istreniranu je brinetu imao i njezin učenik Slavko koji je kazao: 'Njeno sam vlasništvo narednih nadam se što više tjedana i ne bih se bunio i mijenjao je ni za šta. Tobože sam ja kao tu zvijezda, al ona sjaji jače. Aaa, jel dobro kenjam Gabriela Pilić?'