bivše ljubavi

Tom Cruise i Nicole Kidman izbjegavaju se više od 20 godina, a za dlaku su se sreli u Parizu

06.08.2024 u 17:38

Bionic
Reading

Njihov razvod bio je jedan od najpraćenijih u showbiznisu, a propast njihove veze bila je žestoka baš kao i njihova ljubav dok su bili zajedno. A nakon toga Tom Cruise i Nicole Kidman postali su profesionalci u međusobnom izbjegavanju

Iako su bili slavni bračni par, Tom Cruise i Nicole Kidman možda su još poznatiji kao bivši par, koji je, sudeći prema svemu, dao sve od sebe kako bi izbjegli susrete desetljećima nakon razvoda, piše Daily Mail.

Tom Cruise i Nicole Kidman vjenčali su se 1990. i bili u braku do 2001., a nakon toga su postali praviprofesionalci u međusobnom izbjegavanju unatoč tome što imaju dvoje djece i oboje su poznate holivudske zvijezde.

p tome su s vremenom postali toliko vješti i uporni da se niti jedno od njih nije pojavilo na vjenčanju njihove kćeri Isabelle 2015. godine. A u holivudskim kuloarima priča se kako je Prošle godine Tom čak preskočio dodjelu Oscara kako bi izbjegao neugodan susret s bivšom suprugom.

No, bivši bračni par ovog je ljeta ipak je riskirao susret ovog ljeta, budući da su oboje primijećeni na Olimpijskim igrama u Parizu i to na isti dan. Naime, 28. srpnja, dok je Tom gledao kvalifikacije za žene u umjetničkoj gimnastici u Bercy Areni, Nicole je bila svega 20 minuta vožnje udaljena na Place de la Concorde sa svojim suprugom Keithom Urbanom i njihovim kćerima, gdje su gledali finale ženskog skateboardinga.

  • +8
Nicole Kidman i Sunday Rose Izvor: Profimedia / Autor: Poitout Florian/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Usprkos što su bili tako blizu, sudeći prema fotografijama i Tom i Nicole bilo su dobro raspoloženi dok su gledali sport, ipak daleko jedan od drugoga. Tom je čak viđen kako potiče ćaskanje s Lady Gagom i snima selfije s prisutnim obožavateljima. Nicole je također viđena nekoliko dana kasnije, sa suprugom i djecom, na ženskom timskom finalu u umjetničkoj gimnastici kako s gomilom okupljenih bodri Simone Bile. Činilo se da je cijela obitelj oduševljena sportom, a Nicole se osmjehivala pred kamerama.

Nicole, koja rijetko govori o vremenu koje je provela u braku s Tomom, nedavno je napravila iznimku o dok je govorila o njihovom radu na filmu Stanleyja Kubricka 'Oči širom zatvorene'. Oskarovka je u intervjuu za Los Angeles Times detaljno opisala odnos koji su glumci imali s Kubrickom dok su snimali tu slavnu dramu.

ZVJEZDANA EKIPA

Ne zanima ih samo moda: Ovo je glavni razlog zbog kojeg su slavne face pohrlile u Pariz

Pogledaj galeriju

Iznijela je mišljenje da je redatelj 'rudario' po njihovombrak u potrazi za materijalom koji bi dopunio film, koji je premijerno prikazan 1999. i postao hitom na kino blagajnama nakon što je zaradio 162 milijuna dolara u odnosu na budžet od 65 milijuna dolara.

Nicole i Tom proveli su godine radeći na filmu, čija je produkcija započela 1996. i završena 1998., prije nego što je objavljen u ljeto 1999., čime je postao rekord za najduže kontinuirano filmsko snimanje od 400 dana. Kubrick je umro u dobi od 70 godina samo nekoliko dana nakon što je zvijezdama prikazao ono što je navodno bio njegov posljednji dio filma. Nicole je opisala kako je slavni redatelj ispitivao nju i Toma o njihovom braku dok im je pomagao oblikovati njihove izvedbe.

Nakon razvoda Nicole i Tom su se na sve načine pokušavali izbjeći susret i bili su vrlo uspješni u tome, a Daily Mail izdvaja neke od najboljih primjera.

  • +5
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia; montaža tportal

Distanca na premijeri

Godine 2001., kada su i službeno finalizirali svoj razvod, Nicole je također imala novi film pod nazivom 'The Others'. Kako prenosi BBC, Tom se ipak pojavio na premijeri u Los Angelesu, ali je došao odvojeno od svoje bivše supruge, te se njih dvoje nisu vidjeli na putu do projekcije. Iako se smatra da par u to vrijeme uopće nije komunicirao, razvod je bio itekako vruća tema.

Na pitanje je li mu čudno što su i on i Nicole bili na premijeri, Tom je odbacio svaku neugodnost, rekavši: 'Ovdje smo, volimo to što radimo, volimo filmove... osjećamo se privilegiranima što radimo nešto što uživamo u tome.'

'Međutim, Nicole je prethodno opisala tu situaciju - uključujući i vrijeme njihovoh razlaza - 'bizarnima'. 'Da, čudno je i bizarno i sve te stvari. Ali to je što je', rekla je.

'Kao što moj tata kaže: "Nic, to je što je, nije ono što je trebalo biti, nije ono što je moglo biti, to je ono što je.'

  • +4
Nicole Kidman i Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: Lisa Rose / Zuma Press / Profimedia

Nedolazak na kćerino vjenčanje

Kao dvjema najvećim holivudskim zvijezdama, Nicole i Tomu nikad im ne nedostaje poziva za najekskluzivnije zabave. Ali kada je u pitanju bilo vjenčanje vlastite kćeri, Tom i Nicole odlučili u se ne pojaviti.

Isabella Cruise, koju je par posvojio dvije godine nakon što su se vjenčali 1990., uplovila je u bračnu luku sa svojim dečkom, Britancem Maxom Parkerom na scijentološkoj ceremoniji u Londonu 18. rujna 2015.

Nicole je u to vrijeme bila u glavnom gradu gdje je vježbala za predstavu na West Endu. No, kaže se da joj je zapravo 'zabranjeno' prisustvovanje - zbog straha da bi njezina prisutnost izazvala 'medijski cirkus'.

Smatra se da je Tom platio cijelo vjenčanje, a navodno je privatna ceremonija sadržavala mješavinu scijentoloških i kršćanskih rituala.

Samo je mala skupina bliskih prijatelja bila prisutna na vjenčanju, a Isabellin usvojeni brat Connor također se držao podalje u pokušaju da ceremonija ostane tajna. Rečeno je da obitelj podržava brak, a vjeruje se da se Nicole sastala sa svojom kćeri i njezinim suprigom na privatnoj večeri prije velikog dana. Izvor je za Daily Mail rekao: 'Isabella i Max upoznali su se u Londonu preko prijatelja. Ceremonija je bila skromna, ali vrlo skupa.

  • +5
Tom Cruise Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia; montaža tportal

'Preskakanje' Oscara

Prošle godine šuškalo se da je Tom 'preskočio' dodjelu Oscara kako bi 'izbjegao neugodan susret' s Nicole. Upućeni su rekli da zvijezda 'Top Gun: Maverick' nije bila na ceremoniji jer je bila prisutna njegova bivša supruga - nakon njihovog gorkog razvoda koji se odvio prije više od 20 godina. Tomov film bio je nominiran za šest nagrada, uključujući željnu nagradu za najbolji film.

Izvor je za DailyMail je rekao: 'Tom nije bio tamo jer je ona bila tamo, a on nije želio susret.' Međutim, izvori bliski Tomu tvrde da njegova odsutnost 'nije bila osobna' i da nije riječ o ničem većem od poteškoća s rasporedom, iako nisu konkretno odgovorili na tvrdnju da je Tomov nedolazak povezan s Nicoleinom prisutnošću.

Uz to Tom i njegova bivša supruga ove godine nisu bili prisutni na istim dodjelama Oscara i godinama nisu viđeni na istom događaju.

Nicole, koja je prošetala crvenim tepihom dodjele Oscara sa svojim suprugom, country pjevačem Keithom, a par se nije suzdržavao u razmjenjivanju nježnosti, nije bila prisutna na Oscarovskom ručku na kojem je mjesec dana prije bio njezin bivši scijentolog.

Nicole Kidman i Sunday Rose Urban Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, bivši slavni bračni par se upoznao 1990. kada su glumili u filmu Days of Thunder o moto utrkama. Nicole je tada imala j23 godine i, dolazeći iz Australije, bila je nepoznata u Hollywoodu. No sve se promijenilo kada se između njih dvoje zapalila prava romansa tijekom snimanja.

Nakon 12 godina braka, Tom je napustio suprugu 2001. godine, ostavivši je u stanju 'potpunog šoka'. Iste je godine podnio zahtjev za razvodom, navodeći kao razlog 'nepomirljive razlike'. Prema izvješćima, pravi razlog zašto ju je napustio bilo je njezino odbijanje da se pridruži Scijentološkoj crkvi.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Godine 2012. Nicole je progovorila o bolnom raskidu u intervjuu za časopis DuJour. 'Mislila sam da je naš zajednički život savršen. Trebalo mi je jako dugo da ozdravim. Bio je to šok za moj sustav', rekla je. 'Bili smo u balonu, samo nas dvoje. Postali smo jako ovisni jedno o drugome. Otišla bih i na kraj svijeta za njega.... Bila sam potpuno očarana - zaljubila sam se ludo, strastveno.'

Gledajući unatrag, izjavila je za magazin da je bila 'naivna' kada je mislila da je Tom njezino 'zauvijek sretno'.